Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Postin automaatti

Postin automaatti

Postin automaatin avulla uuden Bonava-kodin asukkaat voivat lähettää paketteja ja noutaa verkko-ostoksia aivan kotikulmilta mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Postin automaatti tekee arjesta sujuvampaa

Haluamme parantaa asukkaiden arkea luomalla koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Postin automaatti helpottaa arjen sujuvuutta. Sen ansiosta Bonava-kotien asukkaiden ei tarvitse tuhlata aikaa asioilla juoksemiseen, vaan sitä jää enemmän elämiseen.

Nouda verkko-ostokset ja paketit sinulle sopivana aikana, koska automaatti on käytössä 24/7.

Postin automaatit asennetaan jatkossa suurimpaan osaan Bonavan uudiskohteita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Lukolliset ja turvalliset automaatit sijoitetaan uusien Bonava-kotien yhteistiloihin. Automaatti voidaan asentaa myös jo valmistuneisiin Bonavan rakennuttamiin kerrostaloihin, jos taloyhtiö niin päättää.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/smartposti/postin-automaatti.jpg

Postin automaatti on aina käytössä, joten Bonava-kodin asukkaana voit noutaa ja lähettää paketteja juuri silloin, kun sinulle sopii.

Miten Postin automaatti toimii?

Postin automaatilla voi vastaanottaa verkko-ostoksia ja lähettää paketteja. Automaatti on aina edullisin tapa lähettää paketti. Lähetys maksetaan OmaPosti-sovelluksella tai verkossa osoitteessa posti.fi/laheta ja jätetään lokeroon.

Toimi näin:

Ohjaa verkko-ostokset kotitalosi Posti automaattiin

Tilaa tai ohjaa ostoksesi taloyhtiösi omaan Posti automaattiin maksuttomalla Oma noutopiste -palvelulla:

  1. Lataa OmaPosti-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Kirjaudu ja tunnistaudu.
  3. Valitse taloyhtiösi Postin automaatti sovelluksen Oma noutopiste -kohdasta.

Maksa lähtevät paketit verkossa ja jätä automaattiin

Automaatti on aina edullisin tapa lähettää paketti. Näin se toimii:

  1. Maksa paketti OmaPosti-sovelluksella tai verkossa osoitteessa posti.fi/laheta. Saat Helposti-koodin sekä luukun avauskoodin.
  2. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero.
  3. Jätä paketti automaattiin.
    Seuraa lähetystäsi tilausvahvistuksessa olevalla JJFI-alkuisella lähetystunnuksella. Tämä on helpointa, kun olet kirjautunut OmaPosti-sovelluksen käyttäjäksi.

Huti verkkokaupassa? Palauta verkko-ostos automaatin avulla

  1. Käytä lähetyksen mukana tullutta palautusosoitekorttia tai hae Helposti-koodi osoitteesta posti.fi/palautapaketti ja toimi ohjeiden mukaan.
  2. Jätä paketti automaattiin.

Tilaukset aivan lähellesi

Postin automaattiin voit tilata ja palauttaa verkko-ostoksia, lähettää paketteja sekä vaikkapa toimittaa kätevästi pyykkipussin pesulaan, rikkinäiset kengät suutarille tai puhelimen huoltoon. Mikä olisikaan kätevämpää kuin tilata ruokaostokset valmiiksi kotiovelle, kun olet itse muualla? Ruokaostokset toimitetaan lämpöeristetyissä kuljetuslaatikoissa, jolloin kylmäketju ei katkea. Postin automaatti on aina käytössä, joten sekä nouto että lähetys onnistuvat kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Postin automaatti löytyy seuraavista uusista Bonava-kodeista