Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto tuo joustoa arkeen

Yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus uuden Bonava-kodin ostajalle. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät omasta naapurustostasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu vaihtoehto

Yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle, julkiselle liikenteelle tai vaikkapa pyöräilylle. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. 

Oman auton omistaminen on kallista. Yhteiskäyttöauto on hyvä vaihtoehto yksityisautolle etenkin silloin, kun tarvitset autoa vain satunnaisesti. Se on myös oiva vaihtoehto perheen kakkosautoksi. Yhteiskäyttöautojen valikoimasta löytyy myös esimerkiksi pakettiautoja ja minibusseja isomman auton tarpeeseen.

Ympäristö kiittää

Yhteiskäyttöautolla liikkuminen on ekologista. Liikenne on merkittävä ympäristön kuormittaja ja ilmastonmuutoksen vauhdittaja. Yhteiskäyttöautoilu vähentää autojen määrää ja säästää näin ollen myös teitä ja pysäköintipaikoille tarvittavaa tilaa. Tutkimusten mukaan yhteiskäyttöautolla voidaan korvata jopa kymmenen yksityisautoa ja lähes 20 yksityisautoille varattua autopaikkaa.

6 hyvää syytä yhteiskäyttöautoiluun

Voit korvata oman auton hankinnan tai luopua siitä.

Säästyt auton kunnossapito- ja ylläpitohuolilta.

Saat auton käyttöösi joustavasti milloin vaan.

Lähin noutopaikka löytyy omasta naapurustostasi.

Tarjolla on monipuolinen ja laadukas valikoima vähäpäästöisiä kaupunki-, perhe- ja tila-autoja.

Yhteiskäyttöauto on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Helppoa ja huoletonta autoilua

Yhteiskäyttöautojen käyttäminen on helppoa, sillä Bonavan yhteistyökumppaneiden noutopaikat sijaitsevat hyvillä paikoilla naapurustoissa ja lähellä työpaikkoja. Useimmiten autoa ei tarvitse tankata lainkaan varauksen aikana, vaan voit hypätä suoraan rattiin. Autoilu on joustavaa, sillä yhteiskäyttöauton voi palauttaa myös muualle kuin lähtöpaikkaan. Yhteiskäyttöautot ovat aina käytössäsi ja voit tehdä varauksen näppärästi verkosta 24/7.

Yhteiskäyttöautot ovat asukkaiden käytössä valituissa Bonava-kohteissa. Vantaan Vaniljan asukkaiden käytössä on City Car Clubin yhteiskäyttöautot ja Tampereen Paletin asukkaat voivat hyödyntää 24Rentin yhteiskäyttöautoja.

Uuden kodin osto