Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto tuo joustoa arkeen

Yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus uuden Bonava-kodin ostajalle. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät omasta naapurustostasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu vaihtoehto

Yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle, julkiselle liikenteelle tai vaikkapa pyöräilylle. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. 

Oman auton omistaminen on kallista. Yhteiskäyttöauto on hyvä vaihtoehto yksityisautolle etenkin silloin, kun tarvitset autoa vain satunnaisesti. Se on myös oiva vaihtoehto perheen kakkosautoksi. Yhteiskäyttöautojen valikoimasta löytyy myös esimerkiksi pakettiautoja ja minibusseja isomman auton tarpeeseen.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_iloinen_autoilija.jpg

Ympäristö kiittää

Yhteiskäyttöautolla liikkuminen on ekologista. Liikenne on merkittävä ympäristön kuormittaja ja ilmastonmuutoksen vauhdittaja. Yhteiskäyttöautoilu vähentää autojen määrää ja säästää näin ollen myös teitä ja pysäköintipaikoille tarvittavaa tilaa. Tutkimusten mukaan yhteiskäyttöautolla voidaan korvata jopa kymmenen yksityisautoa ja lähes 20 yksityisautoille varattua autopaikkaa.

6 hyvää syytä yhteiskäyttöautoiluun

Voit korvata oman auton hankinnan tai luopua siitä.

Säästyt auton kunnossapito- ja ylläpitohuolilta.

Saat auton käyttöösi joustavasti milloin vaan.

Lähin noutopaikka löytyy omasta naapurustostasi.

Tarjolla on monipuolinen ja laadukas valikoima vähäpäästöisiä kaupunki-, perhe- ja tila-autoja.

Yhteiskäyttöauto on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Helppoa ja huoletonta autoilua

Yhteiskäyttöautojen käyttäminen on helppoa, sillä Bonavan yhteistyökumppaneiden noutopaikat sijaitsevat hyvillä paikoilla naapurustoissa ja lähellä työpaikkoja. Useimmiten autoa ei tarvitse tankata lainkaan varauksen aikana, vaan voit hypätä suoraan rattiin. Autoilu on joustavaa, sillä yhteiskäyttöauton voi palauttaa myös muualle kuin lähtöpaikkaan. Yhteiskäyttöautot ovat aina käytössäsi ja voit tehdä varauksen näppärästi verkosta 24/7.

Yhteiskäyttöautot ovat asukkaiden käytössä valituissa Bonava-kohteissa. Vantaan Vaniljan asukkaiden käytössä on City Car Clubin  yhteiskäyttöautot ja Tampereen Paletin asukkaat voivat hyödyntää 24Rentin yhteiskäyttöautoja.