Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

24rent

Yhteiskäyttöautot Tampereen Kalevan Paletissa

24Rentin julkista liikennettä täydentävä yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton vaihtoehto autoiluun. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät kotipihaltasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu valinta

24Rentin yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus Kalevan Paletin asukkaille. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista. Liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

Yhteiskäyttöauton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on jo 300 usealla eri paikkakunnalla. 24Rent-auton varausjärjestelmä on käytössäsi 24/7.

Näin se toimii

24Rent yhteiskäyttöauto varataan verkossa ja maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Auto odottaa sinua kotipihassasi. Varauksen alkaessa auton ovet avataan matkapuhelimella. Sinun ei siis tarvitse asioida lainkaan toimistossa, vaan saat auton käyttöösi nopeasti ja ilman jonotusta. 

Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa ja ovet avataan ja lukitaan normaalisti auton omilla avaimilla. Hätätapauksissa auttaa 24Rentin tiepalvelu, jonka numeron löydät tilausvahvistuksestasi. Tarvittaessa voit jatkaa varausta, mikäli heti perään ei ole toista varausta. Ajon jälkeen auto tulee tankata täyteen ennen palautusta.

Uuden kodin osto