Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

24rent

Yhteiskäyttöautot Tampereen Kalevan Paletissa

24Rentin julkista liikennettä täydentävä yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton vaihtoehto autoiluun. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät kotipihaltasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu valinta

24Rentin yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus Kalevan Paletin asukkaille. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista. Liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

Yhteiskäyttöauton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on jo 300 usealla eri paikkakunnalla. 24Rent-auton varausjärjestelmä on käytössäsi 24/7.

siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_24rent_peili.jpg

Näin se toimii

24Rent yhteiskäyttöauto varataan verkossa ja maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Auto odottaa sinua kotipihassasi. Varauksen alkaessa auton ovet avataan matkapuhelimella. Sinun ei siis tarvitse asioida lainkaan toimistossa, vaan saat auton käyttöösi nopeasti ja ilman jonotusta. 

Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa ja ovet avataan ja lukitaan normaalisti auton omilla avaimilla. Hätätapauksissa auttaa 24Rentin tiepalvelu, jonka numeron löydät tilausvahvistuksestasi. Tarvittaessa voit jatkaa varausta, mikäli heti perään ei ole toista varausta. Ajon jälkeen auto tulee tankata täyteen ennen palautusta.