Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

City Car Club

Yhteiskäyttöautot Vantaan Vaniljassa

City Car Clubin yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle, julkiselle liikenteelle tai vaikkapa pyöräilylle. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät kotipihaltasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu valinta

City Car Clubin yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus Vantaan Vaniljan asukkaille. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista. Liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

CCC-auton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli sata. Autoa ei tarvitse tankata varauksen aikana ja Helsingissä käytössäsi on myös asukaspysäköintialueiden käyttöön oikeuttava tunnus. CCC-auton varausjärjestelmä on käytössä 24/7.

siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_logo_autossa.jpg
siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_rautatieasema.jpg
siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_parkkipaikka.jpg

Näin se toimii

Vantaan Vaniljan asukkaana saat käyttöösi rahanarvoiset edut yhteiskäyttöautoiluun. City Car Clubin käyttö on turvattu vähintään 10 ensimmäiseksi vuodeksi uudiskohteen valmistumisesta lähtien. Tänä aikana voit käyttää CCC-autoja ilman liittymis- ja jäsenmaksuja eli maksat vain auton käytöstä. Auton minimivarausaika on 2 tuntia, maksimiaikaa ei ole. City Car Clubin jäsenenä voit käyttää kaikkia automalleja.

Ennen palvelun käyttöönottoa sinun tulee osallistua City Car Clubin perehdytykseen, jossa käydään lyhyesti läpi palvelun käyttöön liittyvät asiat ja tarkistetaan ajokortti. Perehdytyksiä pidetään CCC:n toimistolla Museokatu 20-22:ssa tiistaisin ja torstaisin klo 13. Mikäli kyseinen aika ei sovi sinulle, voit myös sopia yksilöllisen perehdytysajan. Perehdytyksen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset, joilla voit tehdä varauksia.

City Car Clubin autoja varataan netin kautta omilla tunnuksilla. Vähimmäisvarausaika on 2 tuntia, enimmäisaikaa ei ole.