Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

City Car Club

Yhteiskäyttöautot Vantaan Vaniljan asiakkaille

Vantaan Vaniljan asukkaita hemmotellaan rahanarvoisella edulla, mahdollisuudella käyttää City Car Clubin yhteiskäyttöautoja päivittäiseen liikkumiseen. Yhteiskäyttöauto on helppo, huoleton ja taloudellinen vaihtoehto yksityisautoilulle ja julkiselle liikenteelle. Matkaan voi lähteä vaikka omalta kotipihalta.

Yhteiskäyttöauto on huoleton valinta

City Car Clubin yhteiskäyttöauto on fiksu mahdollisuus Vantaan Vaniljan asukkaille. Saat auton käyttöösi aina, kun sitä tarvitset, eikä sinun tarvitse huolehtia kalliista vakuutusmaksuista, huollosta tai ylläpitokustannuksista. Autot ovat helposti saatavilla, ja maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista. Pitkäaikaisessa käytössä liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_logo_autossa.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_rautatieasema.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/yhteiskayttoauto/yhteiskayttoauto_ccc_parkkipaikka.jpg

Matkallelähtö on helppoa ja nopeaa

CCC-auton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli sata. Vantaan Vaniljan asukkaille lähin noutopaikka on oman kotitalon pihalla. Auton voi palauttaa myös muualle kuin lähtöpaikkaan. Käytössäsi on myös Helsingin kantakaupungin asukaspysäköintipaikkojen käyttöön oikeuttava tunnus. CCC-autoja varataan netin kautta omilla käyttäjätunnuksilla varausjärjestelmässä, joka on käytössä 24/7.

Näin se toimii

Vantaan Vaniljan asukkaana saat käyttöösi rahanarvoiset edut yhteiskäyttöautoiluun. City Car Clubin käyttö on turvattu vähintään kymmeneksi ensimmäiseksi vuodeksi Vaniljan valmistumisesta, vuodesta 2019, lähtien. Tänä aikana voit käyttää CCC-autoja ilman liittymis- ja jäsenmaksuja eli maksat vain auton käytöstä. Auton minimivarausaika on yksi tunti, maksimiaikaa ei ole. City Car Clubin jäsenenä voit käyttää kaikkia automalleja.

Osallistu ennen palvelun käyttöönottoa perehdytykseen, joita järjestetään City Car Clubin toimistossa osoitteessa Museokatu 20–22, Helsinki. Perehdytyksessä käydään lyhyesti läpi palvelun käyttöä ja tarkistetaan ajokortti. Perehdytyksiä pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 13. Tarvittaessa voit myös sopia sinulle sopivan perehdytysajan. Perehdytyksen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset, joilla voit tehdä varauksia.