Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Edut Bonava-kodin ostajalle

Uuteen kotiin kumppaneidemme etujen siivittämänä

Kumppaneidemme etujen avulla asumisen ensiaskelista ja oman kodin luomisesta jää mukava muisto, joka on hellä myös kukkarolle.

Rahanarvoisia etuja

Bonava-kodin ostajana pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kotimaisia yrityksiä, joiden arvomaailma kohtaa omamme. Tee muuttopäivästä ihanan huoleton Niemen muuttopalvelun avulla ja sukella sisustamisen maailmaan Eurokankaan, Hakolan ja Annon etujen siivittämänä. Katso alta huikeat edut uuden Bonava-kodin ostajalle. Saat tarkemmat ohjeet etujen lunastamiseen kaupanteon jälkeen.

Eurokangas – herätä sisustus eloon verhoilla

Verhot tuovat kotiin tunnelmaa ja pehmeyttä. Valitse uuteen kotiisi uudet verhot oman makusi ja tyylisi mukaan. Asiakkaanamme se käy nyt helposti. Vuonna 1945 perustettu lahtelainen perheyritys Eurokangas tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* suorien sivuverhojen ylä- ja alakäänteiden ompelun yli 50 euron arvoisiin verhotilauksiin. Verhot ommellaan Suomessa ja ompelupalvelulla on Avainlippu-merkki.

Anno – skandinaavisen elämäntavan juurilla

Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi, jonka valikoiman perustana ovat luonnonläheisyys ja ajattomat luonnonmateriaalit. Suuri osa Annon tuotteista on myös käsintehty. Annon tavoitteena on luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Anno tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 30 % alennuksen verkkokauppaostoksista (normaalihintaisista tuotteista).

Hakola — vaaleanpunaista kapinointia vastuullisemman huomisen ja ihanamman kodin puolesta. 

Hakolan perheellä on jo yli 50 vuoden kokemus huonekalujen valmistamisesta. Kaikki sohvat, tuolit, hyllyt, pöydät, rahit sekä sisustustuotteet valmistetaan edelleen Suomessa. 

”Lokaali valmistustapamme takaa sen, että sekä valmistusmateriaaleista että tuotteen kuljettamisesta asiakkaalle syntyy mahdollisimman pieni kuormitus ympäristölle. Valmistusmateriaalit tulevat meille niin läheltä kuin mahdollista, suurimmaksi osaksi Suomesta. Esimerkiksi käyttämämme vaneri on pääsääntöisesti UPM:n leikkuuylijäämää. Materiaalihankinnoissa meille tärkeintä on laatu, sillä oikeasti kestävä tuote on kaikista vastuullisin tuote. 

Perheenä meille on tärkeää olla säilyttämässä hienoa puuseppäperinnettä pohjanmaalla ja tarjota merkityksellistä työtä koko ajan kasvavalle porukalle,” Annaleena Hakola, Hakolan luova toimitusjohtaja kolmannessa polvessa kertoo.

Hakola tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 15 % kertaluontoiseen alennukseen verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Alennus myönnetään koko ostoskorin sisällöstä. Hakolan verkkokaupassa on aina ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen. Hakolalta voit tilata valintojesi tueksi myös ilmaiset kangasnäytteet suoraan kotiisi.

*Etu koskee vuoden 2021 aikana tehtyjä kauppoja.

Suomalainen design-huonekalujen valmistaja Hakola on tunnettu laadustaan.

Niemi – täyden palvelun muuttotalo

Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys, joka panostaa luotettavuuteen ja vastuullisuuteen. Niemeltä saat kaikki logistiikkapalvelut samasta osoitteesta. Niemi tarjoaa Bonava-kodin ostajalle 10 % alennuksen muuttopalveluista sekä 50 % alennuksen muuttolaatikoista ja muista vuokratuotteista. Yli 100 kilometrin muuttomatkoissa hintaan lisätään hintaan 15 %. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia tilauksia kotimaassa.

Vattenfall – vähäpäästöistä ja uusiutuvaa tuulisähköä

Bonavan asiakkaana saat 24 kuukauden määräaikaisen Täystuuli-sähkösopimuksen kuusi ensimmäistä kuukautta ilman perusmaksua. Saat myös käyttöösi Oma energia -palvelun, jossa voit seurata sähkönkulutusta päivä- ja tuntitasolla. Lisäksi näet asumisesi ilmastovaikutukset CO²-raportista, joka toimitetaan säännöllisesti uutiskirjeen yhteydessä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kotimatkalla uuteen Bonava-kotiin

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman mukavan ja huolettoman. Siksi olemmekin koonneet yhteen hyödyllisiä vinkkejä kotimatkasi eri vaiheisiin – ensi ihastuksesta aina muuttopäivään ja asumisen aikaan. Tutustu uusiin Bonava-koteihin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle matkalle.