Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Edut Bonava-kodin ostajalle

Uuteen kotiin kumppaneidemme etujen siivittämänä

Kumppaneidemme etujen avulla asumisen ensiaskelista ja oman kodin luomisesta jää mukava muisto, joka on hellä myös kukkarolle.

Rahanarvoisia etuja

Bonava-kodin ostajana pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kotimaisia yrityksiä, joiden arvomaailma kohtaa omamme. Tee muuttopäivästä ihanan huoleton Niemen muuttopalvelun avulla ja sukella sisustamisen maailmaan Eurokankaan, Hakolan ja Annon etujen siivittämänä. Katso alta huikeat edut uuden Bonava-kodin ostajalle.

Eurokangas – herätä sisustus eloon verhoilla

Jo vuonna 1945 perustettu lahtelainen perheyritys Eurokangas tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* ilmaisen ompelun yli 50 euron arvoisiin verhotilauksiin. Etu sisältää suorien sivuverhojen käänteiden ompelutyön. Verhot ommellaan Suomessa ja ompelupalvelulla on Avainlippu-merkki.

Anno – skandinaavisen elämäntavan juurilla

Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi, jonka valikoiman perustana ovat luonnonläheisyys ja ajattomat luonnonmateriaalit. Suuri osa Annon tuotteista on myös käsintehty. Annon tavoitteena on luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Anno tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 30 % alennuksen verkkokauppaostoksista (normaalihintaisista tuotteista).

Hakola – käsintehtyjä huonekaluja vuodesta 1963

Jurvalainen perheyritys Hakola jatkaa pohjalaisia puuseppäperinteitä valmistaen kotimaisia designhuonekaluja sukupolvelta toiselle. Hakolan tuotteiden muotoilu on ajatonta, nuorten suomalaisten suunnittelijoiden luomaa. Hakola tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 15 % alennuksen verkkokauppaostoksista (normaalihintaisista tuotteista). Hakolan verkkokaupassa on aina ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen. Hakolalta voit tilata valintojesi tueksi myös ilmaiset kangasnäytteet suoraan kotiisi.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/asiakkaan_edut_unto_rautio_hakola_1882_1180x650.jpg

Suomalainen design-huonekalujen valmistaja Hakola on tunnettu laadustaan.

Niemi – täyden palvelun muuttotalo

Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys, joka panostaa luotettavuuteen ja vastuullisuuteen. Niemeltä saat kaikki logistiikkapalvelut samasta osoitteesta. Niemi tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 5 % alennuksen muuttopalveluista sekä 30 % alennuksen muuttolaatikoista ja muista vuokratuotteista.

*Etu koskee vuoden 2020 aikana tehtyjä kauppoja. Saat ohjeet etujen lunastamiseen kaupanteon jälkeen”

Vattenfall – vähäpäästöistä ja uusiutuvaa tuulisähköä

Bonavan asiakkaana saat 24 kuukauden määräaikaisen Täystuuli-sähkösopimuksen kuusi ensimmäistä kuukautta ilman perusmaksua. Saat myös käyttöösi Oma energia -palvelun, jossa voit seurata sähkönkulutusta päivä- ja tuntitasolla. Lisäksi näet asumisesi ilmastovaikutukset CO2-raportista, joka toimitetaan säännöllisesti uutiskirjeen yhteydessä.

Kotimatkalla uuteen Bonava-kotiin

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman mukavan ja huolettoman. Siksi olemmekin koonneet yhteen hyödyllisiä vinkkejä kotimatkasi eri vaiheisiin – ensi ihastuksesta aina muuttopäivään ja asumisen aikaan. Tutustu uusiin Bonava-koteihin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle matkalle.