Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Turvallinen ostaa ja omistaa

Tee kanssamme huoleton asuntokauppa

Uusien kotien suunnittelua ja rakentamista ohjaavat lait ja määräykset. Näiden noudattaminen on meille itsestäänselvyys.

Uuden asunnon ostaminen on turvallista

Asuntojen suunnittelua ja rakentamista ohjaavat Suomessa lait ja määräykset. Kauppaan liittyvää kokonaisuutta säätelee asuntokauppalaki. Näiden noudattaminen on meille itsestäänselvyys.

Asetamme jokaisen Bonava-kodin rakentamisen alkuvaiheessa 10 vuoden vakuudet taloyhtiön ja tulevien osakkaiden hyväksi.

Asuntokauppalain mukaisesti asunnon ostajaa suojaa rakennusvaiheessa ns. RS-järjestelmä. Lyhenne RS tulee sanoista rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema. Asukkaan turvana ovat myös turva-asiakirjat, joita ovat mm. asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelma ja yhtiöjärjestys sekä rakennustapaselostus.

Taloyhtiö, johon tuleva asuntosi kuuluu, on perustettu jo ennen rakentamista. Sillä on yhtiöjärjestys ja taloussuunnitelma, joista saat tietoa kauppakirjan liitteissä. Saat tutustua rauhassa kauppakirjaan ja liitteisiin, keskustella myyntineuvottelijamme kanssa ja sen jälkeen sopia allekirjoittamisajankohdan.

Kokemus tekee mestarin

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2 300 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1,46 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Meillä on kokemusta, johon voit luottaa. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja otamme suunnittelussa huomioon talon koko käyttöiän.

Bonava-kodin arvo säilyy

Koti on suomalaiselle sydämen asia. Siksi Bonava-koti on hyvä valinta. Tarjonnastamme löytyy runsaasti uusia koteja ja mukavia naapurustoja ympäri Suomea: kaupungin sykkeestä ja palveluiden ääreltä luonnon helmaan ja rantamaisemiin. Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa ja elämäntilanteiden muutoksissa.

Bonava-koti on aina toimiva ja ajan tasalla. Seuraamme ajan henkeä ja trendejä sekä asiakkaittemme asumistoiveita ja kehitämme uusia ratkaisuja. Kotien pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja materiaalit tarkoin valikoituja – esteettisyys, kestävyys, kunnossapito, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Kotimatkalla kanssasi

Ryhdyitpä uuden kodin hankintaan missä elämänvaiheessa tahansa, valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja, myös elämäntilanteiden mukaan muuttuvia. Bonava-asuntomyymälän ammattilaiset ovat sinua varten.

Haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Autamme myös tekemään valintoja uuteen kotiisi ja kerromme rakentamisen vaiheista. Rakennusaika sujuu nopeasti muuttoon valmistautuessa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava pähkinänkuoressa

8

MARKKINA-ALUETTA

1930

-LUVULLA VALMISTUIVAT ENSIMMÄISET KOTIMME

2300

TYÖNTEKIJÄÄ

9732

KOTIA RAKENTEILLA VUONNA 2019

5162

MYYTYÄ ASUNTOA VUONNA 2019