Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudisasunnon hinta

Myyntihinta + lainaosuus = velaton hinta

Uudisasunnon kauppahinta koostuu kahdesta osasta: myyntihinnasta ja lainaosuudesta.

Uudisasunnon kauppahinta koostuu kahdesta osasta, myyntihinnasta ja huoneistokohtaisesta yhtiölainaosuudesta.

Myyntihinta = summa, jonka ostaja maksaa asunto-osakkeiden myyjälle.

Velaton hinta = myyntihinta + myytävien osakkeiden osalle tuleva osuus taloyhtiön lainoista.

Myyntihintaa ei tarvitse maksaa kaupanteon yhteydessä kerralla, vaan sitä maksetaan taloyhtiön rakentamisen aikana sitä mukaa kun rakennushanke edistyy. Valituissa uudiskohteistamme on tarjolla joustavat maksuehdot, jolloin suurin osa myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi vasta uuden kodin valmistumisen yhteydessä. Saat tarkemmat tiedot kunkin taloyhtiön maksuaikataulusta myyntineuvottelijaltasi.

Jos haluat päästä kiinni uuteen omaan asuntoon pienemmällä pääomalla, voit hyödyntää taloyhtiön ottaman lainan. Tällöin ostat asunnon myyntihinnalla ja maksat taloyhtiön valmistuttua kuukausittain rahoitusvastiketta, joka lyhentää huoneistokohtaista osuuttasi taloyhtiölainasta.

Mikäli haluat, voit maksaa yhtiölainaosuutesi kokonaan pois hieman ennen asuntokohteen valmistumista. Voit myös lyhentää lainaosuutesi myöhemmin taloyhtiön hallituksen määrittäminä ajankohtina.

Lisätietoja: Rakennusteollisuus RT ry on koonnut hyödyllistä tietoa uudisasunnon ostajan oppaaseen, jonka voit tilata Bonava-asuntomyymälästä tai ladata täältä.