Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Seela 1:n kotien monikäyttöiset tilat

Leinelän Seela 1:n uudet, edulliset Bonava-kodit tarjoavat ennennäkemättömän monipuolisia tilaratkaisuja sekä lisää asuintilaa kohtuuhintaan. Tutustu laadukkaan uudiskohteen erikoisuuksiin ja inspiroidu erilaisista mahdollisuuksista.

Valoisaa tilaa toiveiden mukaan

Seelan uusien Bonava-kotien erikoisuutena on 2.–5. kerroksen kotien poikkeuksellisen valoisat tilat, joiden käyttötarkoituksen asukas voi päättää itse. Monikäyttöisyys ja valoisuus antavat mahtavat puitteet sisustamiselle ja viihtymiselle. Hulppea, tuplaovin ja pinnakaitein varustettu ranskalainen parveke luo ylellistä tunnelmaa ja päästää raittiin ilman sisään. Halutessaan tilan voi hallinnan luovutuksen jälkeen erottaa taloyhtiön luvalla vaikkapa kehyslasiseinällä, joka päästää valon upeasti läpi. 

Hulppea olohuone

Jätä tila avoimeksi ja nauti hulppean olohuoneen valoisasta tilasta. Sisusta vaikka leppoisa lukunurkkaus tai aseta ruokapöytä kodin komeimmalle paikalle.

Seelan-monipuoliset-sailytystilat-hulppea-olohuone_1500x800.jpg

Aurinkohuone

Loihdi tilasta lasiseinän avulla ylellinen aurinkohuone, joka on kuin ihastuttava veranta. Istuta tuoksuvat yrtit ja kalusta perheellesi valoisa aamiaishuone, jossa voi nauttia luonnosta kantautuvasta linnunlaulusta. Trendikäs kehyslasiseinä puolestaan tarjoaa sopivasti näkösuojaa esimerkiksi työtilalle tai harrastehuoneeseen.

Seelan-monipuoliset-sailytystilat-aurinkohuone_1500x800.jpg

Makuuhuone

Etsitkö perheasuntoa tai kaipaatko vierashuoneen yöpyviä sukulaisia varten? Väliseinän avulla saat kotiisi yhden makuuhuoneen lisää. 

Seelan-monipuoliset-sailytystilat-makuuhuone_1500x800.jpg

Sama tila, kolme mahdollisuutta – inspiroidu Seela 1:n erilaisista tilaratkaisuista. Huomaathan, että vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja ei enää rakennusvaiheessa voida toteuttaa. Voit kuitenkin suunnitella uuteen kotiisi muutostöitä hallinnan luovutuksen jälkeen taloyhtiön luvalla.

Valloittava viherhuone

Ensimmäisen kerroksen kodeissa oleskelutilat jatkuvat liukulasiovin erotettuun viherhuoneeseen, jossa nautitaan niin ikään luonnonvalosta ja kodin lämmöstä. Avattavat pariovet päästävät raikkaan ilman sisään ja toisaalta pitävät sateen ja lumen visusti ulkona. Koska lämpötila ja lattiamateriaali ovat samat kuin kodin oleskelutiloissa, voi viherhuonetta hyödyntää aivan kuten muitakin huoneita – myös talvipakkasilla.

Työtila tai ylellinen master bedroom

Seela 1:n ensimmäisessä kerroksessa on neljä aivan erityislaatuista asuntoa, jossa kodin yhteydessä sijaitseva työtila tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden esimerkiksi yksityisyrittäjälle. Työtilaan on erillinen sisäänkäynti omalta terassilta, mikä mahdollistaa huoneen sisustamisen liiketilaksi. Vaihtoehtoisesti tilaa voi hyödyntää oman perheen tarpeisiin ja vaikkapa itsenäistyvän nuoren huoneena. Jokaisessa työtilassa on joko wc tai varaus sille.

Inspiroidu irtaimistovaraston monipuolisuudesta

Valtava irtaimistovarasto kodin sisällä tuo entistä enemmän muuntojoustavuutta Seelan uusiin Bonava-koteihin. Heitä hyvästit hikisille retkille häkkivaraston uumeniin ja säilö kausivaatteet tai arvokas polkupyörä kätevästi käden ulottuville. Tilassa on pistorasia sekä kattopistoke. Lattiamateriaali on sama kuin kodin oleskelutiloissa.

Seelan-monipuoliset-sailytystilat_varasto_1500x800.jpg

Asukkaiden yhteinen olohuone

Koti on paljon enemmän kuin vain se, mitä mahtuu asunnon seinien sisäpuolelle. Seela 1:ssä kotiin kuuluvat myös leppoisat hetket vehreällä korttelipihalla, pihasaunan löylyt ja peli-illat kerhohuoneella. Yhteiskäyttöinen piharakennus onkin kuin asukkaiden yhteinen olohuone, jonne voi tulla viettämään aikaa yksin tai yhdessä.

Oma koti edullisesta uudiskohteesta

Haaveiletko omasta kohtuuhintaisesta kodista, joka mukautuu elämäntilanteen ja tarpeiden vaihdellessa. Tutustu Vantaan Seela 1:n edulliseen uudiskohteeseen ja aloita kotimatkasi kohti Leinelän modernia naapurustoa.