Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Hitas-asuminen

Uusi Hitas-asunto on hyvä ja huoleton vaihtoehto moneen elämäntilanteeseen. Bonava-kotien Hitas-valikoimasta löytyy ihania uusia asuntoja hyviltä paikoilta.

Hitas-asunto on fiksu valinta

Uusi Bonava-koti on aina hyvä ja turvallinen valinta. Hitas-asunnot tarjoavat mukavan ja kustannustehokkaan mahdollisuuden päästä kiinni omaan kotiin.
 
Uusi Hitas-asunto on turvallinen valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista, hinnoittelua ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Uuden asunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatusuhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Niin myös Hitas-asunnon.

Mikä Hitas?

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille vuokratonteille rakennettavien asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on myös valvoa, että Hitas-asunnot pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.
 
Uudet Hitas-asunnot ovat jonkin verran vapaasti hinnoiteltavia asuntoja edullisempia ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Myytäville Hitas-asunnoille määritetään tontinluovutusvaiheessa jälleenmyyntihinta, joka on sidottu indeksiin. Asiakkaan rakennusaikana teettämät muutostyöt voivat korottaa asunnon jälleenmyyntihintaa.
 

Hitas-arvonta 

Bonava myy ja markkinoi kodikkaita Hitas-asuntoja suoraan asunnon ostajille. Mikäli ennakkomarkkinoinnin alkaessa samaan Hitas-asuntoon on useampi ostajaehdokas, ostaja valitaan hakijoiden joukosta arpomalla. Ostaja voi olla varaajana tai osakkaana vain yhdessä rakenteilla olevassa asunnossa. Ennakkomarkkinoinnin päätyttyä voit varata ja ostaa Hitas-kodin samalla tavoin kuin missä tahansa muussakin asuntokohteissa.  
 
Hitas-asunnot ovat tarkoitettu aina ostajan omaan käyttöön, ja asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Uusien Hitas-asuntojen myyntihinnat voivat poiketa hyväksytystä keskineliöhinnasta asunnon pinta-alan ja sijaintikerroksen mukaan.  
 
Vaikka usein toisin luullaan, Hitas-asuntoon ei välttämättä ole aina pitkää jonoa. Voit tutustua Hitas-asuntojemme valikoimaan kaikessa rauhassa nettisivuillamme sekä asuntomyymälässämme. Autamme ja opastamme mielellämme.  
 

Hitas-asunnon myyminen 

Hitas-asunnon omistaja vastaa aina itse asuntonsa myynnistä eteenpäin. Ostaja voi ostaa vanhan Hitas-asunnon kuten minkä tahansa omistusasunnon. Asunnon hinta voi olla enintään voimassa oleva rajahinta tai vahvistettu enimmäishinta. 
 
Hitas-asunnon voi aina myydä voimassaolevalla rajahinnalla. Mikäli asuntoon on tehty huoneisto- tai yhtiökohtaisia parannuksia, Hitas-asunnon omistaja voi hakea Helsingin kaupungilta enimmäishinnan vahvistamista. 

Uusia Hitas-asuntoja juuri sinulle 

Koska maailman parhaista kodeista on moneksi, myös myytävät uudet Hitas-asunnot tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja asunnonostajille. 
 
Bonavan uudet Hitas-asunnot rakennetaan hyville paikoille Helsinkiin. Hitas-uudiskohteiden valikoimasta löytyy erikokoisia asuntoja moneen menoon ja makuun. Hitas-asuntojen suunnittelussa on huomioitu kaikki mukavan ja huolettoman asumisen edellytykset. Kun olet ostamassa uutta Hitas-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit tehdä uudesta kodistasi oman makusi ja tyylisi mukaisen valitsemalla erilaisista sisustusvaihtoehdoista ja tyylikokonaisuuksista.  
 

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista