Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Modernia asumista Tapiolan uudisasunnoissa.

Modernia asumista Tapiolassa

Millainen on täydellinen koti? Täydellinen koti on kaunis, valoisa, kodikas ja rauhallinen. Täydellisessä kodissa on tilaa kokata ja viihdyttää vieraita, lasitettu parveke, laadukkaat pintamateriaalit, riittävästi säilytystilaa ja moderni tekniikka. Entäpä jos löytäisit juuri sinulle sopivan kodin ja joutuisit luopumaan ainoastaan remonttitarpeista ja kolisevista pattereista?

Samalla rahalla enemmän tilaa

Perhekoon kasvaessa ja etätöiden yleistyessä moni kaupunkilainen haaveilee lisäneliöistä, muttei haluaisi luopua asumisesta arvoalueella. Uuteen kukkaan puhjennut Tapiola vastaa tähän tarpeeseen odotetuilla Bonava-kodeillaan, jotka tarjoilevat huoletonta ja taloudellista uudisasumista sekä fiksuja tilaratkaisuja arvostetussa naapurustossa, vain vartin metromatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Täällä kaivattu lisämakuuhuone tai tunnelmallinen parveke ei ole vain haave.

Älykkäitä toimintoja

Vehreään naapurustoon asettuvassa Tapiolan Steniuksenkumpu 2:ssa asumisen uudet tuulet voi todella tuntea – niin asumismukavuudessa kuin turvallisuudessa ja kustannuksissakin. Asukkaat saavat käyttöönsä räätälöidyn Fortum SmartLiving Plus -palvelun, jolla oman kodin valittuja tietoja voi seurata ja ohjata mobiilisovelluksella. Asukas voi esimerkiksi tarkkailla sähkön- ja vedenkulutustaan tai ohjata valaisimiaan. Energiakustannuksia voi säästää asettamalla kotona- ja poissa-tilat valaisimille. Lähes kaikkiin oleskelutilojen kattovalaisimiin on myös mahdollista luoda myös erilaisia asetuksia, kuten himmennyksen leffaillan ajaksi.

Palovahti ja vuotovahti lisäävät turvallisuutta ilmoittamalla mahdollisesta vuodosta tai tulipalosta asukkaan älylaitteeseen. Palovahti reagoi palovaroittimen hälyttäessä myös, kun asukas ei ole itse kotona. Asukkaan on hyvä muistaa, että hätäkeskukseen hälytystä ei lähde, vaan se on tehtävä itse. Vuotovahti puolestaan havaitsee mahdollisen vuodon allaskaapin alla.

Fiksut ratkaisut jatkuvat myös oman kodin neliöiden ulkopuolella. Steniuksenkumpu 2:n jokaisella autopaikalla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa. Mikä parasta, parkkiruutua ei tarvitse etsiä naapurustoa kierrellen, vaan katettu paikka löytyy mukavasti aivan oman kodin vierestä.

Luonnonvaloa ja lämmintä tunnelmaa

Uusi koti on kuitenkin paljon muutakin kuin sovelluksella ohjattavat valaisimet tai sähköauton latausmahdollisuus. Ajattoman kaunista arkkitehtuuria edustava Steniuksenkumpu 2 tarjoaa kodikkuutta, lämpöä, tyylikkäitä ratkaisuja ja sujuvaa arkea.

Uusien Bonava-kotien ikkunoita kehystää kauniit puukarmit ja lattioita peittää laadukas tammiparketti. Oleskelutiloissa ikkunat ylettyvät lähes lattiaan saakka, mikä tekee kodeista ihanan valoisia. Lattialämmitys tuntuu mukavalta jalkojen alla ja lisää kalustettavuutta sekä visuaalista ilmettä, sillä pattereiden loistaessa poissaolollaan, voi kaiken seinäpinnan hyödyntää sisustukseen.

Keittotilojen suunnittelussa on panostettu linjakkaaseen ilmeeseen ja mukavuuteen. Ruoanlaitto sujuu, kun tarvikkeille on runsaasti säilytystilaa ja varustetasosta ei ole tingitty. Puustellin kaapistot ovat ajattoman tyylikkäät, ja monissa kodeissa ryhtiä tuo musta kivitaso. Osassa keittotiloista on lisäksi upea saareke vetolaatikostoineen.

Lisäneliöitä lasitetulla parvekkeella

Steniuksenkumpu 2:n kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, joita voi huoletta käyttää jopa vuoden ympäri. Osassa kodeista kiehtovan mallisia parvekkeita on peräti kaksi, mikä tekee esimerkiksi kaupunkiviljelystä entistäkin helpompaa. Jalkojen alla parvekkeilla on miellyttävä parvekematto. Tilaa on helppo sisustaa oman mielen mukaan, ja tarvittaessa lisäsenttejä saa asentamalla parvekkeelle esimerkiksi komposiittilaudoituksen, joka tuo reunoille jopa 20–30 senttimetriä kalustettavaa pintaa.

Enemmän on enemmän

Moni saattaisi kuvitella, että kotitalon upeat aulatilat ovat vain keskustakotien asukkaiden etuoikeus. Myös Steniuksenkumpu 2:n asukkaita tervehtii ovella kaunis näkymä ja kodikas, Annon ja Hakolan tuotteilla sisustettu oleskelutila, jossa naapureiden on mukava vaihtaa kuulumisia tai pelata vaikka erä shakkia. Lisää rentoutumismahdollisuuksia tarjoilevat ylimmän kerroksen ylelliset saunatilat sekä viihtyisälle korttelipihalle kunnostettu yli 100-vuotias hirsimökki. Arjen askaria puolestaan helpottavat tilavat pesutuvat sekä Postin automaatti, johon on näppärä tilata esimerkiksi verkko-ostokset.

Uskalla rakastua Tapiolaan

Tapiolan uusissa Bonava-kodeissa asutaan modernisti kattavien palvelujen, jouhevien kulkuyhteyksien, kiehtovan kulttuurin ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Älä siis vaihda huonompaan vaan rakastu Tapiolaan ja Steniuksenkumpu 2:n uusiin koteihin.