Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hitas-asuminen

Uudeksi kodiksi Hitas-asunto

Uusi Hitas-asunto on hyvä ja huoleton vaihtoehto moneen elämäntilanteeseen. Bonava-kotien Hitas-valikoimasta löytyy ihania uusia asuntoja hyviltä paikoilta.

Hitas-asunto on fiksu valinta

Uusi Bonava-koti on aina hyvä ja turvallinen valinta. Hitas-asunnot tarjoavat helsinkiläiselle mukavan ja kustannustehokkaan mahdollisuuden päästä kiinni omaan kotiin.

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille vuokratonteille rakennettavien asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on myös valvoa, että Hitas-asunnot pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. 

Uudet Hitas-asunnot ovat jonkin verran vapaasti hinnoiteltavia asuntoja edullisempia ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Myytäville Hitas-asunnoille määritetään tontinluovutusvaiheessa jälleenmyyntihinta, joka on sidottu indeksiin. Asiakkaan rakennusaikana teettämät muutostyöt voivat korottaa asunnon jälleenmyyntihintaa. 

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Bonava myy ja markkinoi kodikkaita Hitas-asuntoja suoraan asunnon ostajille. Voit tutustu Hitas-asuntojemme valloittavaan valikoimaan kaikessa rauhassa nettisivuillamme sekä asuntomyymälässämme. Autamme ja opastamme mielellämme. Mikäli ennakkomarkkinoinnin alkaessa samaan Hitas-asuntoon on useampi ostajaehdokas, ostaja valitaan hakijoiden joukosta arpomalla. Ennakkomarkkinoinnin päätyttyä voit varata ja ostaa Hitas-kodin samalla tavoin kuin missä tahansa muussakin asuntokohteissa. Vaikka usein toisin luullaan, Hitas-asuntoon ei välttämättä ole aina pitkää jonoa. Kannattaakin siis tarkistaa tilanne ja tarttua tilaisuuteen. 

Hitas-asunnot on tarkoitettu aina ostajan omaan käyttöön. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Uusien Hitas-asuntojen myyntihinnat voivat poiketa hyväksytystä keskineliöhinnasta asunnon pinta-alan ja sijaintikerroksen mukaan. 
siteassets/yleiset/uuden-osto/hitas/hitas_lukevanainen.jpg
siteassets/yleiset/uuden-osto/hitas/hitas_kupit.jpg
siteassets/yleiset/uuden-osto/hitas/nainen_kukkaruukku.jpg

Uusia Hitas-asuntoja juuri sinulle

Koska maailman parhaista kodeista on moneksi, myös myytävät uudet Hitas-asunnot tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja asunnonostajille. 

Uusi Hitas-asunto on turvallinen valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Uuden asunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Niin myös Hitas-asunnon.

Bonavan uudet Hitas-asunnot rakennetaan hyville paikoille Helsinkiin. Hitas-uudiskohteiden valikoimasta löytyy erikokoisia asuntoja moneen menoon ja makuun. Hitas-asuntojen suunnittelussa on huomioitu kaikki mukavan ja huolettoman asumisen edellytykset. Kun olet ostamassa uutta Hitas-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheesta asti, voit räätälöidä uudesta kodistasi oman makusi ja tyylisi mukaisen valitsemalla erilaisista materiaalivalinnoista ja sisustusvaihtoehdoista. 

Hitas-asunnon myyminen

Hitas-asunnon omistaja vastaa aina itse asuntonsa myynnistä eteenpäin. Ostaja voi ostaa vanhan Hitas-asunnon kuten minkä tahansa omistusasunnon. Asunnon hinta voi olla enintään voimassa oleva rajahinta tai vahvistettu enimmäishinta.

Hitas-asunnon voi aina myydä voimassaolevalla rajahinnalla. Mikäli on asuntoon tehty huoneisto- tai yhtiökohtaisia parannuksia, Hitas-asunnon omistaja voi hakea Helsingin kaupungilta enimmäishinnan vahvistamista.