Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Hitas hakuohjeet

Helsingin Lähetti 1 – Hitas-asuntojen hakuohjeet

Pasilan Postipuistossa sijaitsevaan Lähetti 1:een tulee 81 huoletonta Hitas-asuntoa yksiöistä aina neljän huoneen perheasuntoihin. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumismukavuuteen, valoisuuteen ja kalustettavuuteen. Uusiin koteihin tulee muun muassa lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä tyylikkäät Puustellin keittotilat, osaan myös sauna. Lisäksi asukkaiden yhteiskäyttöön tulee ylimmän kerroksen saunaosasto ja kattoterassi.

Tutustu suunnitelmiin

Pääset tutustumaan kotien suunnitelmiin, hintoihin, asuntopohjiin sekä sisustustyyleihin Lähetti 1:n nettisivuilla. Voit valita enintään kolme asuntoa, joita aiot hakea.

Kotien materiaalit

Hitas-asuntojen hakuohjeet ja arvonnan säännöt

Tutustu huolellisesti hakuohjeisiin sekä arvonnan sääntöihin ennen Lähetti 1:n Hitas-asunnon hakemista. Hakuohjeista löydät tietoa kenellä on oikeus hakea Hitas-asuntoja; mitä etusijaoikeus perheasuntoihin tarkoittaa ja monta muuta hyvää neuvoa aina hakulomakkeen täytöstä kaupan tekoon.

Hakuohje ja arvonnan säännöt

Asuntojen hakuaika

Hakuaika alkaa 20.10. klo 12

Hitas-kotien sähköinen hakulomake avautuu Lähetti 1:n nettisivuilla keskiviikkona 20.10. klo 12. Arvontaan osallistuminen päättyy maanantaina 1.11.2021 klo 12. Huomioithan, että Hitas-arvontaan pääsee osallistumaan vain tämän sähköisen hakulomakkeen kautta.

Asuntojen arvonta

Asuntojen arvonta suoritetaan 5.11.2021 ja arvonnan tuloksista ilmoitetaan Lähetti 1:n nettisivuilla 10.11.2021. Voit tarkistaa arvontatunnisteen avulla, mikäli pääsit sijoille 1–10. Olemme myös sähköpostitse yhteydessä sijoille 1–10 päässeisiin. Tämän lisäksi otamme yhteyttä kunkin asunnon 1. sijalle arvonnassa tulleeseen hakijaan/hakijatalouteen puhelimitse mahdollisimman pian arvonnan jälkeen. Huomioithan, että arvomme vain sijat 1–10 ja arvonta suoritetaan ainoastaan kerran.

Vapaaksi jääneet asunnot

Mahdolliset varaamatta jääneet kodit löytyvät Lähetti 1:n nettisivuilta arvonnan suorittamisen ja ensimmäiselle sijalle sijoittuneiden kontaktoinnin jälkeen. Sivuja kannattaa seurata aktiivisesti, sillä asunnot varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lapsiperheillä ei ole etusijaa perheasuntoihin jäljelle jääneiden kotien osalta.

Varaussopimus

Kullakin hakijalla on Bonava Suomi Oy:n yhteydenotosta lukien viisi arkipäivää aikaa päättää, haluaako hakija varata arvonnan perusteella hänelle tarjotun asunnon ja maksaa 1 000 euron suuruisen varausmaksun. Mikäli kuitenkin haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun. Kauppaan päädyttäessä on varausraha osa kauppahintaa ja ensimmäistä maksuerää. Lähetti 1:n kotien kaupanteko aloitetaan arviolta joulukuussa 2021.