Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Jokiniemi

Myytävät asunnot Vantaa Jokiniemi

Naapurusto

 • Tikkurilan palvelut kävelyetäisyydellä

  Jokiniemeen on helppo kotiutua. Upeat uudiskohteet sijaitsevat aivan Tikkurilan keskustan ja uuden kauppakeskus Dixin kupeessa, joten palvelut löytyvät ihan kotikulmilta. Alueella onkin kaikki, mitä mukavalta asumiselta toivotaan. Lähimpänä on Porttipuiston liikekeskus, johon hurauttaa hetkessä vaikka pyöräillen. Jokiniemestä löytyy myös päiväkoti, peruskoulu, lukio ja ruotsinkielinen ala-aste.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Jokiniemen naapurustossa on luonto läsnä. Kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Esimerkiksi Vantaanjoen ja Keravanjoen varrella on viehättäviä polkuja ulkoiluun. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Jokiniemestä erinomaiset. Tikkurila asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Kotikorttelin asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihalta.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.