Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Jokiniemi

1 esittely

Uudiskohteet Jokiniemessä kutsuvat Tikkurilan keskustan kainaloon

Vantaan Jokiniemeen on helppo kotiutua, sillä kävelyetäisyyden päästä löytyvät Tikkurilan keskustan palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Täällä arki rullaa ja elämä maistuu.

Vantaan Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä. Jokiniemen uudet asunnot on suunniteltu mukavaa elämää ajatellen. Tarjolla on monipuolinen valikoima uudenraikkaita asuntoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Uudet kodit huokuvat asumisen uutta ajattelua ja moderneja ratkaisuja. Tervetuloa viihtyisään kotikortteliin vehreään naapurustoon.

Huoletonta arkea vehreän luonnon ja palvelujen äärellä

Jokiniemessä kotikulmilta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Uudet myytävät asunnot asettuvat kauppakeskus Dixin kupeeseen, joten kaikki palvelut löytyvät ihan kotikulmilta. Luonto ja urheilukentät monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen sijaitsevat niin ikään vain kivenheiton päässä. Uusi kotikortteli rajautuu Winterinmäen puistoalueeseen tuoden elämään kodikasta viihtyisyyttä. Myös Vantaanjoen ja Keravanjoen varrella on viehättäviä ulkoilumaastoja.

Kuvat

Naapuruston faktat

650
metriä juna-asemalle
900
metriä kauppakeskus Dixiin
1
kilometri Hiekkaharjun urheilupuistoon
1
kilometri Heurekaan
500
metriä päiväkotiin
500
metriä ruotsinkieliseen kouluun

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Jokiniemi

  • Huoneita2 - 3
  • Pinta-ala39.5 - 68 m²
  • Myyntihinta95 550 - 140 950 €
  • Koteja43
Muuttovalmis