Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Muuttovalmis saunallinen kolmio

Tervetuloa nauttimaan luonnonläheisestä asumisesta kävelyetäisyydelle Dixistä. Nyt kannattaa toimia pian, sillä tämä 68-neliöinen kolmio on suositun Vantaan Vaniljan viimeinen jäljellä oleva koti.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Viihtyisät oleskelutilat

Loistavan pohjaratkaisunsa ansiosta tämä ensimmäisen kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kodin keittotila runsaine laskutasoineen ja säilytystiloineen on kotikokkaajan unelma. Sisustussuunnittelijamme valitsemat ajattoman vaaleat materiaalit ja isosta ikkunasta tulviva luonnonvalo viimeistelevät kodikkaan kokonaisuuden. Tilavat liukuovikaapistot niin eteisessä kuin molemmissa makuuhuoneissa pitävät huolen, että järjestys pysyy yllä.

Lasitettu parveke ilta-aurinkoon

Sekä olohuoneesta että päämakuuhuoneesta on käynti hulppealle, sisäpihan puolelle avautuvalle lasitetulle parvekkeelle, jossa umpikaide sekä kaihtimet antavat näkösuojaa. Parvekkeelta on näkymiä kahteen ilmansuuntaan.

Kylpyhuone ja sauna

Moderni kylpyhuone toistaa keittiön tavoin valkoharmaata värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava harmaa laatta. Seinäpinnoille sisustussuunnittelijamme on valinnut suuret, kiiltävän valkoiset laatat ja tehosteseinälle lattiansävyiset laatat. Kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset. Kääntyvä suihkuseinä helpottaa puhtaanapitoa ja pesutornille on tilavaraus. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Kauniit pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja lämmin tunnelma kestävällä vaaleanharmaalla haapaa muistuttavalla laminaatilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Elfan kätevät ja muunneltavat säilytysjärjestelmät liukuovin pitävät vaatteet ja tavarat järjestyksessä. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittotila, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä laatta. Työtasona on vivahteikas tummanharmaa laminaattitaso. Avoimessa keittotilassa on AEG:n laadukkaat kodinkoneet, kalustepeitteinen astianpesukone ja tilaa myös ruokaryhmälle.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vaniljan viihtyisä pihapiiri tarjoaa asukkaille monenlaisia mahdollisuuksia. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhotila, ulkoiluvälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Hoito- ja pääomavastike

Tämän asunnon hoitovastike on 265,20 €/kk. Pääomavastike ensimmäisten kahden vuoden ajan valmistumisesta on n. 179,40 €/kk (sis. yhtiölainan koron) ja kolmannesta vuodesta alkaen n. 928,20 €/kk (sis. yhtiölainan lyhennyksen ja koron).

Autopaikat

Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.