Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Helmililja

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: syksyllä 2020

Valitse uusi laatukoti eloisasta naapurustosta

Nyt myynnissä uusia koteja Kultarikonpuiston elämää sykkivään kotikortteliin. Helmililjan uudet kodit kutsuvat hyvälle paikalle Tikkurilan palvelujen äärelle.

Asunto Oy Vantaan Helmililja tuo odotettuja uusia koteja hyvälle paikalle Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien kulkuyhteyksien kupeeseen. Omalle tontille rakennettava uudiskohde viimeistelee Kultarikonpuiston viihtyisän kotikorttelin kahdella viisikerroksisella kotitalolla. Huoneistovalikoimasta löytyy niin tehokkaita kaupunkikoteja kuin hulppeita perheasuntoja. Osassa kodeista on omat saunat, osassa tilavat parvekkeet. Kaikkiin koteihin tulee miellyttävä lattialämmitys. Ikkunoista avautuu upeita näkymiä viereisen pientaloalueen yli. Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi jokaisen kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit halutessasi valita lisähintaisista vaihtoehdoista toisenlaisen tyylin. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä vastaavaa ei ole alueelle lähivuosina tiedossa. Uusien kotien ja samalla koko korttelin on määrä valmistua syksyllä 2020.

Kultarikonpuiston kotikortteli

Kultarikonpuiston kotikortteli tunnetaan iloisena ja lämminhenkisenä kotipaikkana, jossa luonto lenkkipolkuineen ja hiihtolatuineen aukeaa lähes kotiovelta. Turvallinen ja suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään, rentoutumaan ja vaihtamaan kuulumisia naapureiden kanssa. Omasta kotitalosta löytyy hyvät varastotilat niin urheiluvälineille kuin lastenvaunuille. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan niin ikään omassa kotikorttelissa ja pyykkihuolto hoituu naapuritalo-Tiukutertussa. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen parkkihalliin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
34 - 106 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
53
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
98 200 - 305 600 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.