Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kokemuksia Bonavasta

Kuka osaisikaan kertoa kokemuksia Bonavasta paremmin kuin asiakkaat itse. Tarinoita matkan varrelta on yhtä monta kuin on kotiakin. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kokemuksia jo yli 80 vuoden ajalta

Bonavan historia juontaa juurensa 1930-luvulle. Vuodesta 2016 lähtien olemme toimineet itsenäisenä yrityksenä kartuttaen kokemuksia kahdeksasta maasta. Tällä hetkellä olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakentamisen kehittäjistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työmme olisi tehty. Pyrimme oppimaan jatkuvasti ja kehittämään toimintaamme, jotta matkasi uuteen kotiin olisi mahdollisimman huoleton. Haluamme toimia avoimesti ja jakaa kanssasi asiakkaidemme kokemuksia vuosien varrelta.

Kokemuksesi on meille tärkeä

Toimintamme keskiössä on asiakas ja kokemuksesi on meille tärkeä. Tavoitteenamme on luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joissa asuu tyytyväisiä ihmisiä. Me Bonavalla haluamme tehdä uuden asunnon ostosta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan ensi-ihastuksesta aina avaintenluovutukseen ja asumisen aikaan. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja aloita oma matkasi kohti uutta Bonava-kotia. Mikäli haluat jakaa oman kokemuksesi, otathan yhteyttä info@bonava.com

Tampereen Laituri valmistui Näsijärven rantamaisemiin

Ensin oli vain pala maata, sitten kuoppa, perustukset, seinät ja katto – lopulta vankka uusi kotitalo, ja joukko innokkaita uuden kodin omistajia. Ranta-Tampellan Laiturin uusiin Bonava-koteihin muuttaneet pariskunnat kertovat, kuinka haaveilu uudesta asunnosta muuttui muutoksi unelmien kotiin.

Muutto edessä Turun Huvitukseen

Kuka voisi vastustaa omaa uutta kotia keskustan tuntumassa, jossa arjen kruunaa tunnelmalliset hetket kotitalon sisäpihan omenapuiden katveessa? Turun eteläpuolelle asettuvassa Vähäheikkilässä asutaan turvallisesti, lähellä keskustaa, mutta tarpeeksi syrjässä kaupungin vilinästä ja vilskeestä. Täältä on helppo kipaista luontopoluille virkistäytymään tai polkaista pyörällä kohti keskustan kulttuuririentoja. Huvitus tarjoaa remonttivapaata kerrostaloasumisen helppoutta Turussa keskellä idyllistä Vähäheikkilän pientaloaluetta. Kotikorttelin rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja Huvituksen kaunis kokonaisuus on kokonaan valmis keväällä 2022.

Pienen kaupungin yhteisöllistä tunnelmaa Kivistössä

Minta Lavonen on aina haaveillut asuvansa luonnon lähellä. Lue Plutonin onnellisen asukkaan tarina, miten hän teki kaupat ensikodistaan ja nauttii nyt tunnelmallisista auringonlaskuista peltomaisemia ihaillen.

Ensitunnelmia Postipuiston uudesta naapurustosta

Jaakko Selander muutti ensimmäisten joukossa Helsingin Pohjois-Pasilaan hyvää vauhtia kohoavaan upouuteen Postipuiston naapurustoon. Lue, minkälainen kokemus ensimmäisen oman asunnon osto oli ja miten uusi Bonava-koti on vastannut odotuksia. Tutustu myös kehittyvän naapuruston suunnitelmiin ja miten Selander aikoo hyödyntää alueen ainutlaatuisia yhteistiloja.

Kokemuksia ensiasunnon ostosta

Ensimmäisen oman kodin hankinta kannattaa tehdä harkiten. Vaakakupissa painavat niin oma maksukyky kuin vertailu vuokralla asumisen kustannuksiin. Uudiskohde on ensiasunnon ostajalle turvallinen valinta ilman remonttitarpeita tai yllättäviä kustannuksia. Lue ensiasunnon ostajan kokekmuksia uuden Bonava-kodin hankinnasta Helsingin Hetasta tai Vantaan Artemiksesta. 

Mukavat naapurustot tuovat iloa arkeen

Emme vain rakennuta taloja vaan kehitämme mukavia naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan kotikorttelien huolella suunnitellut toiminnot tuovat eri-ikäiset asukkaat yhteen ja arkeen luksusta. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kehitämme jatkuvasti uusia oivaltavia ratkaisuja sujuvoittamaan asukkaiden arkea. Lue, mikä sai Tampereen Sinfonian asukkaan valitsemaan uuden kotinsa jo toistamiseen Bonavan kehittämästä Tampereen Kapellimestarinpihan kotikorttelista ja katso videolta Lielahden kotikorttelin asukkaiden kokemuksia yhteisölliseen asumiseen kehitetyistä korttelin tiloista.

Laadukkaat yhteistilat kruunaavat kodikkaan arjen

Bonavan huolella suunniteltujen uudiskohteiden yhteistilat moninkertaistavat asumisen mahdollisuudet. Kotikorttelin erikoisuuksiin voi kuulua muun muassa korttelitupa, saunaosasto, kuntoilutila, verstas tai yhteiskäyttöinen vierashuone. Monipuoliset yhteiskäyttötilat sopivat aktiiviseen arkeen ja lisäävät kotitalon yhteisöllistä tunnelmaa. Lue hurmaavan Tampereen Lielahden Aamun asukkaiden kokemuksia yhteisen verstaan ja autonpesupaikan käytöstä.

 

Kylämäistä yhteisöllisyyttä

Tampereen Lielahden kotikorttelissa yhteisöllisyys on nostettu aivan uudelle tasolle. Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja,

Aika kartuttaa omia kokemuksia Bonavasta

Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään, kun aika omien muistojen koittaa. Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löydät ihastuttavat uudiskohteet Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Turusta ja Tampereelta. Tutustu ja löydä unelmiesi koti, jossa on mukava kerryttää omia kokemuksia.