Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kokemuksia

Kokemuksia Bonavasta

Kuka osaisikaan kertoa kokemuksia Bonavasta paremmin kertoa kuin asiakkaat itse. Tarinoita matkan varrelta on yhtä monta kuin on kotiakin. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kokemuksia jo yli 80 vuoden ajalta

Bonavan historia juontaa juurensa 1930-luvulle. Vuodesta 2016 lähtien olemme toimineet itsenäisenä yrityksenä kartuttaen kokemuksia kahdeksasta maasta. Tällä hetkellä olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakentamisen kehittäjiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työmme olisi tehty. Pyrimme oppimaan jatkuvasti ja kehittämään toimintaamme, jotta matkasi uuteen kotiin olisi mahdollisimman huoleton. Haluamme toimia avoimesti ja jakaa kanssasi asiakkaidemme kokemuksia vuosien varrelta.

Kokemuksesi on meille tärkeä

Toimintamme keskiössä on asiakas ja kokemuksesi on meille tärkeä. Tavoitteenamme on luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joissa asuu tyytyväisiä ihmisiä. Me Bonavalla haluamme tehdä uuden asunnon ostosta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan ensi-ihastuksesta aina avaintenluovutukseen ja asumisen aikaan. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja aloita oma matkasi kohti uutta Bonava-kotia. Mikäli haluat jakaa oman kokemuksesi, otathan yhteyttä info@bonava.com

Kokemuksia ensiasunnon ostosta

Ensimmäisen oman kodin hankinta kannattaa tehdä harkiten. Vaakakupissa painavat niin oma maksukyky kuin vertailu vuokralla asumisen kustannuksiin. Uudiskohde on ensiasunnon ostajalle turvallinen valinta ilman remonttitarpeita tai yllättäviä kustannuksia. Lue ensiasunnon ostajan kokekmuksia uuden Bonava-kodin hankinnasta Helsingin Hetasta tai Vantaan Artemiksesta

Unelmien uudiskohde keskustasta

Bonavan uudiskohteet on tehty viimeistä piirtoa myöten huoletonta elämää silmällä pitäen. Suunnittelun kulmakivinä ovat arjen helppous, toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja kohtuulliset asumiskustannukset. Lue Hämeenlinnan Paasikulman uuden Bonava-kodin asukkaan kokemuksia uudiskohteesta ja naapuriin asettuneen Paasiaukion asukkaan kokemus siitä, miten keskustakodissa arkikin voi tuntua lomalta.

Koti, jossa pihatyöt eivät paina

Kerrostaloasumisen etuihin lukeutuvat mm. vapaus lumitöistä ja pihan hoidosta. Kehitämme kotien lisäksi viihtyisiä naapurustoja, joihin on helppo kotiutua. Lue Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelin ensimmäisen uudiskohteen asukkaiden kokemuksia Bonavan asiakaspalvelusta sekä ensikosketuksesta uuteen kotiin.

Mukavat naapurustot tuovat iloa arkeen

Emme vain rakennuta taloja vaan kehitämme mukavia naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan kotikorttelien huolella suunnitellut toiminnot tuovat eri-ikäiset asukkaat yhteen ja arkeen luksusta. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kehitämme jatkuvasti uusia oivaltavia ratkaisuja sujuvoittamaan asukkaiden arkea. Lue, mikä sai Tampereen Sinfonian asukkaan valitsemaan uuden kotinsa jo toistamiseen Bonavan kehittämästä Tampereen Kapellimestarinpihan kotikorttelista ja katso videolta Lielahden kotikorttelin asukkaiden kokemuksia yhteisölliseen asumiseen kehitetyistä korttelin tiloista.

Laadukkaat yhteistilat kruunaavat kodikkaan arjen

Bonavan huolella suunniteltujen uudiskohteiden yhteistilat moninkertaistavat asumisen mahdollisuudet. Kotikorttelin erikoisuuksiin voi kuulua muun muassa korttelitupa, saunaosasto, kuntoilutila, verstas tai yhteiskäyttöinen vierashuone. Monipuoliset yhteiskäyttötilat sopivat aktiiviseen arkeen ja lisäävät kotitalon yhteisöllistä tunnelmaa. Lue hurmaavan Tampereen Lielahden Aamun asukkaiden kokemuksia yhteisen verstaan ja autonpesupaikan käytöstä.

 

Kylämäistä yhteisöllisyyttä

Tampereen Lielahden kotikorttelissa yhteisöllisyys on nostettu aivan uudelle tasolle. Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja,

Aika kartuttaa omia kokemuksia Bonavasta

Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään, kun aika omien muistojen koittaa. Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löydät ihastuttavat uudiskohteet Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kauniaisista, Kirkkonummelta, Hämeenlinnasta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Tutustu ja löydä unelmiesi koti, jossa on mukava kerryttää omia kokemuksia.

Laadukkaat yhteistilat kruunaavat kodikkaan arjen

Bonavan huolella suunniteltujen uudiskohteiden yhteistilat moninkertaistavat asumisen mahdollisuudet. Kotikorttelin erikoisuuksiin voi kuulua muun muassa korttelitupa, saunaosasto, kuntoilutila, verstas tai yhteiskäyttöinen vierashuone. Monipuoliset yhteiskäyttötilat sopivat aktiiviseen arkeen ja lisäävät kotitalon yhteisöllistä tunnelmaa. Lue hurmaavan Tampereen Lielahden Aamun asukkaiden kokemuksia yhteisen verstaan ja autonpesupaikan käytöstä.