Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ensiasunto Asolasta

Yrittäjänä työskentelevä, 30-vuotias Jere valitsi ensimmäiseksi omaksi asunnoksi ison yksiön Vantaan Asolasta. Bonavan rakennuttama uudiskohde löytyi yllättäen ja vaivattoman ostoprosessin jälkeen omaan asuntoon on ollut helppo kotiutua.

Suositusten kautta uudiskohteeseen

30-vuotiaan Jeren asunto sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Peijaksen sairaalaa sekä Rekolan juna-asemaa. Ohi kulkee myös lukuisia busseja mm. Tikkurilaan ja Hakaniemeen. Vantaan Artemiksen naapurusto on kokenut viime vuosina melkoisen muutoksen pientaloalueesta energiseksi kotipaikaksi, jossa luonto kohtaa palvelut. Valtaosa uusista asunnoista on rakennettu vastikään.

Alun perin oman asunnon ostamista suunnitellut Jere ei kuitenkaan ollut harkinnut uudisasuntoa. ”Uudiskohde tuli eteeni hieman varkain. Veljeni osti uuden asunnon ja aloin sitten selvittämään, voisinko itsekin tehdä niin. Uusi asunto mahtui myös minun budjettiini juuri sopivasti”, Jere kertoo.

Mikä uudisasunnossa veti puoleensa? ”Vaakakupissa painoi tietynlainen huolettomuus. Sen takia uuden asunnon sitten loppupeleissä ostin”, Jere perustelee.

Ensiasunto Vantaan Artemiksesta

Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Tutustu ensiasunnon ostajan kokemuksiin uuden Bonava-kodin hankinnasta.

Sujuva prosessi

Jeren valitsi Bonavan rakennuttaman, avaran 35,5-neliöisen kerrostaloyksiön, jossa mukavana lisänä on lasitettu parveke. Asunnon ostoprosessi sujui Jeren mukaan hyvin. Siitä, kun hän oli käynyt katsomassa asuntoa ensimmäisen kerran, meni yhteensä muutama viikko siihen, että kaupat tehtiin.

”Asunnon pohjaratkaisu on minulle aika sopiva. Avara ja iso, studiotyyppinen yksiö on juuri sellainen, mitä olin koko ajan etsinytkin”, Jere sanoo.

Jere on tyytyväinen myös Bonavan myynnin ja asiakaspalvelun toimintaan ja kokee henkilökunnan olevan tehtäviensä tasalla. ”Mitään ongelmia ei ollut”, Jere lisää.

”Oma koti on todella mukava”

Oman asunnon suurimmat hyödyt ovat Jeren mukaan taloudelliset. Sen lisäksi omassa asunnossa saa asua niin kauan kuin haluaa, kun taas vuokra-asunnossa tilanne voi muuttua itsestä riippumattomista syistä.

”Oma koti on todella mukava. Lainan lyhennyspäivänä sen aina huomaa, että lainan lyhentäminen ottaa kaaliin vähemmän kuin täyden vuokran maksaminen jollekin toiselle. Se on yksi asia, mistä huomaa, että oma asunto on paljon mukavampi”, Jere naurahtaa.

”En näe mitään syytä, miksi en voisi suositella Bonavaa. Koko asunnon ostoprosessi toimi heidän kanssaan ihan hyvin”, Jere kiteyttää.