Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Lyhdynkantaja A 54, 3 huonetta, 61,5 m²

3 esittelyä

3 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Ylimmän kerroksen saunallinen kulmahuoneisto

Oman saunan löylyt, kahteen ilmansuuntaan avautuvat näkymät ja ihana parveke - niistä on tämä koti tehty.

Tässä 61,5-neliöisessä kodissa on monia arjen iloja kuten lattialämmitys, loistavat säilytystilat, hyvinvarusteltu keittotila ja laadukkaat sisustusmateriaalit parkettilattioineen.

Kodikkaat oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu uuteen kotiin. Eteisessä vaatteet pysyvät siististi piilossa liukuovien takana ja tilaa on myös omille kalusteille. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus on helppo kalustaa isojen ikkunoiden luodessa kodikasta tunnelmaa. Kotikokin iloksi keittotilassa on integroitu astianpesukone, kalustemikro ja teräspintainen jääkaappipakastin. Halutessaan pienemmän makuuhuoneen voi yhdistää olohuoneeseen. Kodin kruununa on ihana oma parveke ja Linnanmalmin aukiolle avautuvat näkymät.

Pesutilat ja sauna

Tilavan, laatoitetun pesuhuoneen varustukseen kuuluu mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Yhteistilat

Lyhdynkantajaan voi muuttaa huoletta, sillä kotitalosta löytyy kaikki huolettoman asumisen herkut maanalaisine parkkihalleineen, pyörävarastoineen, viihtyisine piha-alueineen ja Smartpost-automaatteineen. Kotikortteliin tulee lisäksi mm. pyöränhuoltopiste sekä kierrätyshuone, jossa asukkaat voivat kierrättää käyttökelpoisia, itselle tarpeettomia tavaroita kuten huonekaluja ja kirjoja.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
61,5 m²
Kerros
5 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupaunteosta.

  • 50 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 15.11.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 19.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi