Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Turun Lyhdynkantaja

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Uniikkeja koteja puutalojen kotikorttelissa jokirannassa

Linnanfältin kotikortteli tarjoaa uudesta kodista haaveilevalle jotain ihan uutta. Ensimmäisenä omalle tontille Aurajokirannan ja Turun linnan kupeeseen asettuu ihastuttava Lyhdynkantaja.

Asunto Oy Turun Linnanfältin Lyhdynkantaja edustaa modernia, historialliseen keskustamiljööseen istuvaa arkkitehtuuria ja puurakentamisen valtakunnallista kärkihanketta parhaimmillaan. Laadukas uudiskohde sijaitsee rauhallisella paikalla eloisassa naapurustossa, komean Turun linnan ja turkulaisille rakkaan Aurajokirannan välittömässä läheisyydessä sataman kupeessa. Lyhdynkantajan moderni puukerrostalo on uniikki uudiskohde, joka huokuu omaleimaista tunnelmaa, ekologisia arvoja, kodikkuutta ja lämpöä. Mukavaa yhteisöllisyyttä tarjoilee asukkaiden arvostama suojaisa sisäpiha, jossa aika tuntuu pysähtyvän. Lyhdynkantaja saa yksinkertaisesti hyvälle tuulelle. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt.

Tästä ei kotipaikka parane

Turun Linnanfältin Lyhdynkantajan tunnelmalliset uudet kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Uudessa kodissa asuminen on ihanan huoleton ja turvallinen vaihtoehto. Tässä arvonsa säilyttävässä uudiskohteessa hinta-laatusuhde on kohdillaan, vastike kohtuullinen ja sijainti omalla tontilla. Uusien kotien suunnittelussa on mietitty arjen sujuvuutta ja asumisen helppoutta. Kodeissa on lattialämmitys. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen pysäköintihalliin, jossa on huomioitu sähköautojen käyttäjät. Lyhdynkantajassa arki rullaa myös autotta – asutaanhan Linnanfältin kotikorttelissa vain kävelymatkan päässä keskustasta ja kaupungin palveluista. Myös pyörällä liikkuminen on helppoa ja kulkuyhteydet toimivat. Asukkaiden ilona on paljon fiksuja ratkaisuja, kuten Postin automaatti, joka mahdollistaa pakettien ja palvelujen noudon sekä lähetyksen kellon ympäri.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28 - 75 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
57
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
81 000 - 170 900 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Linnanfältin puutalokortteli asettuu Aurajoen rantaan ja Turun linnan kupeeseen miljööseen, johon puurakentaminen sopii luontevasti.

Arkkitehti Niko Mähönen, Schauman Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Ekologinen puukerrostalo – Modernia kaupunkiasumista

Ekologinen puukerrostalo on ajankohtainen ja houkutteleva vaihtoehto. Lue lisää

Puu rakennusmateriaalina

Usein kysyttyä puurakentamisesta Lue lisää

Ekologinen puukoti vetää nyt puoleensa

Lyhdynkantajan uudiskohteessa kunnioitetaan perinteitä modernilla otteella Lue lisää

Puurakentaminen

Puu on tulevaisuuden rakennusmateriaali Lue lisää