Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Vähäheikkilä

Turun Vähäheikkilä

Vähäheikkilän uudiskohteet tarjoavat huoletonta asumista

Onni on oma koti idyllisessä naapurustossa. Bonavan myytävät asunnot Vähäheikkilässä asettuvat hyvälle paikalle lähelle puistoja, lähipalveluja ja julkisenliikenteen reittejä.

Turun keskustan eteläpuolelle asettuva Vähäheikkilä tunnetaan turvallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, jossa monipuoliset palvelut löytyvät läheltä. Myytävät asunnot Vähäheikkilässä kutsuvat idylliseen naapurustoon vehreiden puistojen kupeeseen. Rauhallisena pientaloalueena tunnettu Vähäheikkilä hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin. Täältä on mukava kipaista luontopoluille virkistäytymään tai polkaista pyörällä kohti keskustan kulttuuririentoja.

Vähäheikkilän ystävälliseen naapurustoon on helppo kotiutua. Tyylikkäät uudiskohteet hurmaavat upealla arkkitehtuurillaan ja alueen vehreyttä kunnioittavalla rauhallisella sisäpihallaan. Uudiskohteet Vähäheikkilässä tarjoavat myös uudenlaisia asumisen oivalluksia kuten Postin Smartpost-palvelun taloyhtiöiden yhteistiloissa. Näin postipaketit ja verkko-ostokset voi noutaa kätevästi silloin, kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Myytävät asunnot tuovat uutta eloa kotoisaan naapurustoon vauhdittaen samalla alueen kehitystä.

Huolettomasti Huvituksen kotikortteliin

Nyt on tarjolla harvinaista herkkua. Uudiskohteet Vähäheikkilässä hurmaavat paitsi sijainnillaan ja arkkitehtuurillaan, myös uusien kotien laadulla ja huolettomuudella. Heitä hyvästit remonttihuolille ja lumitöille ja valitse omaksesi uusi asunto Vähäheikkilästä. Asuntojen suunnittelussa panostetaan avariin näkymiin, väljiin parvekkeisiin, laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin sekä miellyttävän asumisen herkkuihin kuten lattialämmitykseen. Tutustu Huvituksen uusiin asuntoihin ja kerro kiinnostuksestasi, niin pääset varaamaan unelmakotisi ensimmäisten joukossa.

Vähä-Heikkilä hurmaa palveluillaan

Perinteikkääseen Vähäheikkilään on helppo kotiutua. Vähäheikkilän myytävät asunnot kutsuvat valmiin alueen ytimeen, jossa kattavat palvelut tekevät arjesta sujuvaa. Kotikulmilta löytyy niin ruokakauppoja ja ravintoloita kuin pankki, apteekki ja sairaala. Nappaa aamiaissämpylät paikallisesta konditoriasta ja suuntaa kesäiselle piknikille Huvituksenpuistoon. Tai polkaise pyörällä Aurajoen rantaan ja Samppalinnan kesäteatterille. Lapsiperheiden iloksi Vähäheikkilässä on myös alakoulu ja päiväkoti sekä Turun seudun musiikkiopisto ja Bovallius-ammattiopisto. Tutustu uusiin hyvän mielen koteihin ja valitse omaksesi unelmien uudiskohde Vähäheikkilästä.

Turun keskustan kupeessa

Vähäheikkilän uudiskohteet asettuvat idylliseen pientalomaisemaan lähelle kattavia palveluja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Toimivat bussiyhteydet sekä viihtyisät kevyenliikenteenväylät takaavat, että arki rullaa. Myytävät asunnot Vähäheikkilässä asettuvat vain kolmen kilometrin päähän Turun keskustan riennoista. Tiheästi liikennöivien bussien ansiosta matka Kauppatorille sujuu joutuisasti jopa vartissa. Keskustan palvelujen lisäksi Vähäheikkilästä pääsee näppärästi myös mm. kauppakeskus Skanssiin. Autolla Turunväylälle hurauttaa kymmenessä minuutissa.

Vähä-Heikkilän uudet asunnot kutsuvat liikkumaan

Myytävät asunnot Vähä-Heikkilässä asettuvat lähelle monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lähistöltä löytyy mm. Luolavuoren tenniskentät, Samppalinnan palloiluhalli ja maauimala, Paavo Nurmi Stadion sekä suosittu Uittamonpuiston ulkoilualue. Talviurheilun ystäville myytävät asunnot Vähäheikkilässä sijaitsevat ihanteellisesti vain kolmen kilometrin päässä Hirvensalon hiihtokeskuksesta.

Uudiskohde Vähäheikkilästä on fiksu valinta ensiasunnoksi

Uusi asunto Vähäheikkilästä on ihanan huoleton ja turvallinen valinta ensiasunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Lisäksi uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kustannuksille ja keskittyä nauttimaan elämästä. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden kotisi sisustuksen tyylin oman makusi mukaan. Tutustu ja ihastu. Uusi asunto Vähäheikkilästä tarjoilee kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Sijoitusasunnoksi uudiskohde Vähäheikkilästä

Uudiskohde Vähäheikkilästä on oiva valinta sijoitusasunnoksi. Sijoitusasunnon valintaa ohjaavat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko ja pohjaratkaisu, materiaalit sekä hinta-laatu -suhde. Vähäheikkilän myytävät asunnot sijaitsevat kattavien lähipalveluiden äärellä vetovoimaisessa naapurustossa. Hyvät kulkuyhteydet Turun keskustaan uudiskohteiden kiinnostavuutta entisestään. Hyvämaineisella alueella asuntojen kysyntä on suurta, joten sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uudiskohde Vähäheikkilästä.

Uudiskohde Vähä-Heikkilässä näyttää asukkailtaan

Sisustus tekee kodin. Kun valintasi on Bonavan uudiskohde Vähäheikkilästä ja olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan vaikuttamaan uuden asuntosi sisustusratkaisuihin. Sisustusalan ammattilaisemme ovat koonneet avuksesi kattavan valikoiman erilaisia sisustusvaihtoehtoja. Valitse siis uusi asunto Vähäheikkilästä ja tee sisustushaaveistasi totta.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500 (ilmainen)