Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Ennakkomarkkinoinnissa

Turun Lyhdynkantaja

2 esittelyä
Myytavat_asunnot_turku_Linnanfaltti_paakuva.jpg

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: marraskuussa 2019

Uniikkeja koteja puutalojen kotikorttelissa jokirannassa

Linnanfältin kotikortteli tarjoaa uudesta kodista haaveilevalle jotain ihan uutta. Ensimmäisenä omalle tontille Aurajokirantaan ja Turun linnan kainaloon asettuu ihastuttava Lyhdynkantaja.

Asunto Oy Turun Linnanfältin Lyhdynkantaja edustaa modernia, historialliseen keskustamiljööseen istuvaa arkkitehtuuria ja puurakentamisen valtakunnallista kärkihanketta parhaimmillaan. Laadukas uudiskohde sijaitsee rauhallisella paikalla eloisassa naapurustossa, komean Turun linnan ja turkulaisille rakkaan Aurajokirannan välittömässä läheisyydessä sataman kupeessa. Lyhdynkantajan moderni puukerrostalo on uniikki uudiskohde, joka huokuu omaleimaista tunnelmaa, ekologisia arvoja, kodikkuutta ja lämpöä. Mukavaa yhteisöllisyyttä tarjoilee asukkaiden arvostama suojaisa sisäpiha, jossa aika tuntuu pysähtyvän. Lyhdynkantaja saa yksinkertaisesti hyvälle tuulelle. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt.

Tästä ei kotipaikka parane

Turun Linnanfältin Lyhdynkantajan tunnelmalliset uudet kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Uudessa kodissa asuminen on ihanan huoleton ja turvallinen vaihtoehto. Tässä arvonsa säilyttävässä uudiskohteessa hinta-laatusuhde on kohdillaan ja vastike kohtuullinen. Uusien kotien suunnittelussa on mietitty arjen sujuvuutta ja asumisen helppoutta. Kodeissa on lattialämmitys. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen pysäköintihalliin, jossa on huomioitu sähköautojen käyttäjät. Lyhdynkantajassa arki rullaa myös autotta – asutaanhan Linnanfältin kotikorttelissa vain kävelymatkan päässä keskustasta ja kaupungin palveluista. Myös pyörällä liikkuminen on helppoa ja kulkuyhteydet toimivat. Asukkaiden ilona on paljon fiksuja ratkaisuja, kuten Postin Smartpost-automaatti, joka mahdollistaa pakettien ja palvelujen noudon sekä lähetyksen kellon ympäri.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28 - 85 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
57
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
78 400 - 191 400 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Puurakentaminen

Puu on tulevaisuuden rakennusmateriaali Lue lisää