Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Poppeli as 31 Turun Poppeli

Myyty

Poppeli as 31, 3 huonetta, 66,0 m²

Poppeli as 31

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
66,0 m²
Kerros
5 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Poppeli as 31, 3 huonetta, 66,0 m²

Poppeli as 31

Valitse omaksesi ihastuttava 66-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta vetovoimaiselta paikalta Westparkista. Poppelin asunnossa 31 on upea pohjaratkaisu, ihanan iso lasitettu parveke ja oma sauna.

Turun Westparkin Poppelin asunto 31 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät loistopaikalla. Tämä laadukas ja huoleton uudiskohde sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

TILAA JA TUNNELMAA

Westparkin Poppelin ylimmän viidennen kerroksen kolmio on tyylikkään toimiva. Valoisassa ja ilmavassa asunnossa on upea keittiön, ruokailutilan ja olohuone yhdistelmä, joka avautuu hulppean isolle lasitetulle parvekkeelle. Helposti sisustettavat oleskelutilat kutsuvat kotoilemaan. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään.

HYVÄ SIJAINTI LÄHELLÄ KAIKKEA

Poppelin uusi kerrostalo sijaitsee omalla tontilla hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen varrella. Westparkista on kasvanut vuosien varrella raikas, viihtyisä ja suosittu asuinalue. Se on rakennettu hyvää elämää varten!

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Poppeli

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla Westparkin alueella Turun Mälikkälässä. Turun Poppelin uudiskohde on loppuunmyyty, mutta vapaana on upeita uudiskohteita Turun parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä