amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Tämä uudiskohde on loppuunmyyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Loppuunmyyty

Turun Ulriika

Gränsbackankuja 1, 20320, Turku
Loppuunmyyty

Turun Ulriika

Gränsbackankuja 1, 20320, Turku

Laadukkaita asuntoja Suikkilan kartanon miljöössä

Turun Ulriika tarjoaa huoletonta asumista komealla paikalla lähellä luontoa ja Länsikeskuksen palveluja. Kaikki Ulriikan uudet kodit on loppuunmyyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme.

Asunto Oy Turun Gränsbackan Ulriikan suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen, selkeyteen, käytännöllisyyteen ja esteettömyyteen. Isot ikkunat tuovat valon ihanasti avaraan kolmioon. Uudessa asunnossa on fiksu pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
48
Tontin omistusmuoto
Oma
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapuruston tarina

Turun Gränsbackan uudesta asuinalueesta on muodostumassa luonnonläheinen ja viihtyisä kotipaikka. Uudiskohde rakennetaan Suikkilan, yli 200 vuotta vanhan kartanon naapuriin, peltojen väliin jäävälle vehreälle alueelle Ruohonpään kaupunginosaan. Nimensä Gränsbacka on saanut alueella aikanaan sijainneen tilan mukaan. Ympäristössä on mm. arvokasta, säilytettävää vanhaa puustoa.

Lähipalvelut

Gränsbackan kotipaikka sijoittuu hyvien palvelujen ja kaikkien mukavan elämän eväiden äärelle. Satakunnantien toisella puolella, vain kävelymatkan päässä sijaitsee laaja ostoskeskus päivittäis- ja erikoisliikkeineen. Länsikeskuksen ympärillä on tarjolla myös runsaasti erilaisia palveluja ja aktiivista toimintaa kaiken ikäisille. Läheltä löytyvät niin koulut kuin päiväkodit.

Liiku ja nauti luonnosta

Ulriikassa asuminen yhdistyy saumattomasti luontoon. Asuinalueen suunnittelussa on varjeltu ympäristön metsäistä maastoa paikallisine avokallioineen ja alkuperäisine puustoineen. Impivaaran liikuntakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja läpi vuoden. Lähellä on myös liikunta- ja hyvinvointikeskus, useita ulkoilu- ja kuntoilureittejä sekä puistokuntosali.

Kulkuyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet tekevät paikasta toiseen liikkumisesta helppoa. Joukkoliikenteen yhteydet ovat mukavasti turvallisen ja lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Asuinalueella on monipuoliset ja sujuvat kevyenliikenteen väylät, joten polkupyörällä on helppo polkaista vaikka Turun keskustaan asti, jonne on vain nelisen kilometriä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Ulriika as 02 2 h+kt+s 46,0 m² 1 Ulriika as 02
Ulriika as 02
Myyty
Tyyppi:
2 h+kt+s
Pinta-ala:
46,0 m²
Krs:
1
Myyty
Ulriika as 22 2 h+kt+s 56,5 m² 4 Ulriika as 22
Ulriika as 22
Myyty
Tyyppi:
2 h+kt+s
Pinta-ala:
56,5 m²
Krs:
4
Myyty
Ulriika as 19 3 h+kt+s 59,0 m² 3 Ulriika as 19
Ulriika as 19
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala:
59,0 m²
Krs:
3
Myyty
Ulriika as 24 2 h+kt+s 47,0 m² 4 Ulriika as 24
Ulriika as 24
Myyty
Tyyppi:
2 h+kt+s
Pinta-ala:
47,0 m²
Krs:
4
Myyty
Ulriika as 01 2 h+kt+s 43,5 m² 1 Ulriika as 01
Ulriika as 01
Myyty
Tyyppi:
2 h+kt+s
Pinta-ala:
43,5 m²
Krs:
1
Myyty
Ulriika as 18 3 h+kt+s 69,5 m² 3 Ulriika as 18
Ulriika as 18
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala:
69,5 m²
Krs:
3

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Ota yhteyttä

Katso myös

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.