amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Loppuunmyyty

Asunto Oy Turun Gränsbackan Ulriika

Gränsbackankuja 1, 20320, Turku
Tämä uudiskohde on loppuunmyyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?
Asuntohakuun
Loppuunmyyty

Asunto Oy Turun Gränsbackan Ulriika

Gränsbackankuja 1, 20320, Turku

Laadukkaita asuntoja Suikkilan kartanon miljöössä

Turun Ulriika tarjoaa huoletonta asumista komealla paikalla lähellä luontoa ja Länsikeskuksen palveluja. Kaikki Ulriikan uudet kodit on loppuunmyyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme.

Asunto Oy Turun Gränsbackan Ulriikan suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen, selkeyteen, käytännöllisyyteen ja esteettömyyteen. Isot ikkunat tuovat valon ihanasti avaraan kolmioon. Uudessa asunnossa on fiksu pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt, lasitettu parveke ja oma sauna.

Kodikkaat faktat

Kerroksia
7
Koteja yhteensä
48
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistusmuoto
Oma

Naapuruston tarina

Turun Gränsbackan uudesta asuinalueesta on muodostumassa luonnonläheinen ja viihtyisä kotipaikka. Uudiskohde rakennetaan Suikkilan, yli 200 vuotta vanhan kartanon naapuriin, peltojen väliin jäävälle vehreälle alueelle Ruohonpään kaupunginosaan. Nimensä Gränsbacka on saanut alueella aikanaan sijainneen tilan mukaan. Ympäristössä on mm. arvokasta, säilytettävää vanhaa puustoa.

Lähipalvelut

Gränsbackan kotipaikka sijoittuu hyvien palvelujen ja kaikkien mukavan elämän eväiden äärelle. Satakunnantien toisella puolella, vain kävelymatkan päässä sijaitsee laaja ostoskeskus päivittäis- ja erikoisliikkeineen. Länsikeskuksen ympärillä on tarjolla myös runsaasti erilaisia palveluja ja aktiivista toimintaa kaiken ikäisille. Läheltä löytyvät niin koulut kuin päiväkodit.

Liiku ja nauti luonnosta

Ulriikassa asuminen yhdistyy saumattomasti luontoon. Asuinalueen suunnittelussa on varjeltu ympäristön metsäistä maastoa paikallisine avokallioineen ja alkuperäisine puustoineen. Impivaaran liikuntakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja läpi vuoden. Lähellä on myös liikunta- ja hyvinvointikeskus, useita ulkoilu- ja kuntoilureittejä sekä puistokuntosali.

Kulkuyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet tekevät paikasta toiseen liikkumisesta helppoa. Joukkoliikenteen yhteydet ovat mukavasti turvallisen ja lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Asuinalueella on monipuoliset ja sujuvat kevyenliikenteen väylät, joten polkupyörällä on helppo polkaista vaikka Turun keskustaan asti, jonne on vain nelisen kilometriä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Ulriika as 46 3 h+kt+s 59,0 m² 7 Ulriika as 46
Ulriika as 46
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala
59,0 m²
Krs:
7
Myyty
Ulriika as 47 3 h+kt+s 59,5 m² 7 Ulriika as 47
Ulriika as 47
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala
59,5 m²
Krs:
7
Myyty
Ulriika as 45 3 h+kt+s 83,0 m² 7 Ulriika as 45
Ulriika as 45
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala
83,0 m²
Krs:
7
Myyty
Ulriika as 39 4 h+kt+s 81,0 m² 6 Ulriika as 39
Ulriika as 39
Myyty
Tyyppi:
4 h+kt+s
Pinta-ala
81,0 m²
Krs:
6
Myyty
Ulriika as 42 3 h+kt+s 70,0 m² 6 Ulriika as 42
Ulriika as 42
Myyty
Tyyppi:
3 h+kt+s
Pinta-ala
70,0 m²
Krs:
6
Myyty
Ulriika as 41 2 h+kt+s 47,5 m² 6 Ulriika as 41
Ulriika as 41
Myyty
Tyyppi:
2 h+kt+s
Pinta-ala
47,5 m²
Krs:
6

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Ota yhteyttä

Katso myös

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.