Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Vapaa

Kanvaasi B 37 a, 2 huonetta, 63,5 m²

Naapurusto

 • Kanvaasin yhteistilat

  Kanvaasin toisesta kerroksesta löytyy peräti kaksi eri tyyppistä kerhohuonetta: rentoutumiseen ja oleiluun suunniteltu soppi sohvaryhmineen sekä aktiiviseen tekemiseen innostava huone puolapuineen. Kanvaasin erikoisuutena on koodilukolla toimiva vierashuone, jonne on helppo majoittaa vaikka vierailevat sukulaiset.

  Lue lisää
 • Energiatehokkuutta aurinkopaneeleilla

  Kanvaasin katolle on asennettu aurinkopaneeleita, joilla tuotetaan osa kiinteistön sähköstä. Järjestelmä on mitoitettu siten, että kaikki tuotettu sähkö voidaan kuluttaa taloyhtiön yhteisissä tiloissa sekä pysäköintihallissa mm. valaistukseen, ovien sähköjärjestelmiin sekä hissin toimintaan. Kun osa kiinteistösähköstä tuotetaan itse aurinkosähköjärjestelmällä, säästetään samalla myös taloyhtiön kustannuksissa.

 • Talosauna ja pesutupa

  Joustavuutta kiireiseen kaupunkielämään tarjoilevat sekä Kanvaasin oma talosauna että tilava pesutupa. Tilat saa varattua milloin vain, mistä vain kätevästi kännykkäsovelluksen kautta. Pesutuvan varustelu on mietitty huolella palvelemaan mahdollisen monia: pesukoneen ja kuivausrummun lisäksi tilasta löytyy kaksi kuivaushuonetta, mankeli sekä matonpesukone. Saunan ainavalmis-kiuas lämpenee hetkessä tarjoten mahdollisuuden vaikkapa extempore-löylyihin lenkin päätteeksi.

 • Uudenraikkaat lähipalvelut kulman takana

  Upouuden Kuninkaantammen tulevat lähipalvelut asettuvat kävelyetäisyydelle Kanvaasin kodeista. Liiketiloja avautuu asuinrakennusten kivijalkoihin sekä viihtyisälle Kuninkaantammenaukiolle. Keskustakorttelin sydämeen nousevan kylätalon tiloihin tulee alakoulun 1.-4. luokat, päiväkoti sekä asukastiloja.

 • Suuntaa Keskuspuistoon

  Kanvaasin sijainti Keskuspuiston kainalossa luo ihanteelliset mahdollisuudet treenaamiseen ja rentoutumiseen. Lähimmät lenkkipolut lähtevät omalta takapihalta. Keskuspuiston tunnelmalliset kevyenliikenteenväylät tarjoavat myös oivan vaihtoehdon esimerkiksi työmatkapyöräilyyn.

 • Kulkuyhteydet

  Kanvaasiin on helppo kotiutua, sillä Kuninkaantammen asukkaita palvelee jo nyt hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Bussilinja 43 kulkee Kuninkaantammen ja Elielinaukion väliä tarjoten yhteyden myös Kannelmäen palveluihin. Läheltä löytyvät lisäksi Myyrmäen ja Malminkartanon juna-asemat. Tunnelmallisia kevyenliikenteen väyliä tarjoileva Keskuspuisto löytyy kivenheiton päästä.

 • Sukella suomalaisen taiteen kulta-aikoihin

  Kuninkaantammen katujen ja puistojen nimistö seikkailee taiteen ja erityisesti suomalaisten naistaiteilijoiden maailmassa. Mm. Helene Schjerfbeck ja Ellen Thesleff ovat saaneet omat nimikkopuistonsa alueelle. Uudet kodit asettuvat näyttävälle Maisemamaalauksenkadulle ja läheltä löytyy niin Taidemaalarinpuisto kuin Palettilampikin.

Helsingin Kanvaasin videot ja virtuaalikalustukset

4h+k+s+viherhuone

Tässä 90,5-neliöisessä kodissa on tilaa isommallekin perheelle, sillä makuuhuoneita on peräti kolme. Kodin avara olohuone jatkuu monikäyttöiselle viherhuoneelle, joka taipuu vaikkapa joogatilaksi.

4h+kt+s+viherhuone

Tässä Kuninkaantammen Kanvaasin 82-neliöisessä Bonava-kodissa rentoudutaan oman saunan löylyissä ja nautitaan kokkailuhetkistä avarassa keittotilassa.

4h+kt+sauna

Tässä 88-neliöisessä kodissa elämää siivittävät oman saunan löylyt, leppoisat hetket tilavalla lasitetulla parvekkeella ja kolmeen ilmansuuntaan avautuvat näkymät.

4h+kt+s+viherhuone

Miltä kuulostaisi oman saunan löylyt arjen kiireiden päätteeksi tai vaikkapa aamiainen tunnelmallisessa viherhuoneessa?

2h+kt+viherhuone

Kanvaasin erikoisuutena on monien asuntojen viehättävä viherhuone. Se on ekologinen ja energiatehokas kohde, joka on varustettu mm. kiinteistösähköä tuottavalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Sisustusideoita kaksioihin

Sisustus luo kodin – katso Kanvaasin kaksioiden ennen ja jälkeen -kuvat.

Sisustusideoita neliöön

Useasta asunnosta löytyvä viehättävä viherhuone muuntuu esimerkiksi eläinystävän omaksi tilaksi tai vaikkapa joogahuoneeksi.

Tutustu Kuninkaantammen naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17