Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Kanvaasi D 65, 2 huonetta, 54,5 m²

Arvioitu valmistuminen: toukokuu 2020

Kodikas kulmahuoneisto ja hulppea lasitettu parveke

Tähän 54,5-neliöiseen kotiin on helppo ihastua. Lattialämmityksen ja isojen ikkunoiden lisäksi asunnossa on vaatehuone, koko asunnon levyinen parveke ja hyvinvarusteltu keittotila.

Kaipaatko uudisasumisen helppoutta vailla remonttihuolia ja repsottavia nurkkia? Tämä laadukas kaksio kutsuu uudenraikkaaseen Kuninkaantammeen.

Helsingin Kuninkaantammi tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin Kannelmäen ja Myyrmäen palveluihin. Viereinen Keskuspuisto tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Tällä kehittyvällä asuinalueella viihtyvät kaikenikäiset asukkaat.

Kodikkaat oleskelutilat

Kotiovelta avautuva näkymä kantaa läpi olohuoneen aina lasitetulle parvekkeelle ja ulos. Makuuhuone on sijoitettu miellyttävästi omaan rauhaan kohtaan, jossa seinän takana ei ole lainkaan naapureita. Vaatehuoneessa on käytännöllinen Elfa-säilytysjärjestelmä. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kaunis kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen. Keittotilassa on ajattomat, valkoiset kaapinovet sekä musta laminaattitaso. Kaapistojen välitila on valoa heijastavaa valkoiseksi taustamaalattua lasia. Viihtyvyyden viimeistelee kahdesta ilmansuunnasta tulviva luonnonvalo ja raikkaan vaaleanharmaa haapalaminaatti.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, seinä-wc ja varaus pesutornille. Kylpyhuoneeseen on valittu ajattoman moderni sisustustyyli. Vaakaan asennetut seinälaatat ovat kiiltävän valkoiset, lattialaatat tyylikkään mustat.

Yhteistilat

Kanvaasin asukkaiden ilona on mm. Postin automaatti, kaksi kerhotilaa, vierashuone, pyykkitupa, kuivaushuone, polkupyörien pesu- ja huoltopiste sekä saunaosasto ainavalmis-kiukaalla. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Taloyhtiön kaikki yhteiset tilat on varattavissa näppärästi milloin vain kännykkäsovelluksella. Moderni iLOQ-lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmä takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
5 / 7
Velaton hinta
€ 284 800
Myyntihinta
€ 141 800
Lainaosuus
€ 143 000
Pinta-ala
54,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 103
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 619
Hoitovastike
€ 215

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.