Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Helsingin Kanvaasi

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: toukokuu 2020

Uusi koti Keskuspuiston kainalossa

Kanvaasin uudet asunnot kutsuvat moderniin ja luonnonläheiseen Kuninkaantammeen. Huolettomat kerrostalokodit asettuvat hyvälle paikalle lähelle julkisenliikenteen yhteyksiä ja tulevia lähipalveluja.

Asunto Oy Helsingin Kanvaasi tuo moderneja kerrostaloasuntoja uudelle Kuninkaantammen asuinalueelle. Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy niin näppäriä yksiöitä ja kaksioita kuin isompia perhekoteja. Kaikkiin koteihin tulee lattialämmitys ja komean korkeat ikkunat. Osaan kodeista tulee oma sauna, osaan myös kodinhoitotilat. Kanvaasin erikoisuutena on monien asuntojen viehättävä viherhuone. Kanvaasi on ekologinen ja energiatehokas kohde, joka on varustettu mm. kiinteistösähköä tuottavalla aurinkopaneelijärjestelmällä. Olemme miettineet valmiiksi kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin raikkaan vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa kodin ilme lisähintaisten tyylipakettien avulla. Huomaathan, että visualisointikuvissa esitetään kuvia myös maksullisista tyylipaketeista.

Turvallinen kotikortteli kaikin herkuin

Kanvaasin asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee suojaisa korttelipiha, joka vetää puoleensa trampoliineineen sekä maisema-arkkitehdin suunnittelemine istutuksineen. Pyykkihuolto hoituu taloyhtiön pesutuvassa ja rentoutuminen yhteisellä saunaosastolla, joka on varustettu ainavalmis-kiukaalla. Yhteistiloista löytyy myös kaksi kalustettua kerhohuonetta sekä koodilukolla toimiva, kalustettu vierashuone, jonne on helppo majoittaa vaikka vierailevat sukulaiset. Pyöräilevien asukkaiden iloksi Kanvaasiin tulee lisäksi pyöränhuoltopiste työkaluineen. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle. Porrastupaan tulee Postin Smartpost-automaatti. Taloyhtiön kaikki yhteiset tilat on varattavissa näppärästi milloin vain kännykkäsovelluksella. Moderni iLOQ-lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmä takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
24 - 113 m²
Huoneita
1 - 5
Koteja yhteensä
82
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
77 700 - 262 400 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Viherhuone viehättää monikäyttöisyydellään

Moderni viherhuone on puolilämmin tila, joka sopii sekä rentoon oleskeluun että aktiiviseen tekemiseen. Lue lisää

Urbaani ja ekologinen Kuninkaantammi

Kestävää kaupunkielämää Keskuspuiston helmassa Lue lisää

Pitkäkosken ulkoilumaja ja kahvila

Ulkoilijoiden suursuosikki Lue lisää