Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla

Tampereen Havu 1

Suunnitteilla uudiskohde Tampereen Hervantaan.

Naapurusto

 • Monipuolinen luonto kotiovella

  Hervannan Havu asettuu ihanteellisesti monipuolisten ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärelle. Reippaile vaikkapa Suolijärvelle ja rentoudu ulkoilukeskuksen saunan löylyissä. Tai suuntaa Koivistonkylään valaistuja virkistysreittejä pitkin. Talvisin matka taittuu mukavissa maisemissa hiihtäen. Hervannan jäähalli sijaitsee noin 700 metrin päässä ja Hervannan keskusurheilukenttä 1,5 kilometrin päässä.

 • Näppärät kulkuyhteydet

  Havuun on helppo kotiutua, sillä ratikkapysäkki sijaitsee aivan vieressä. Sekä Kalevaan että Hervannan keskustaan on vain kaksi pysäkinväliä. Myös bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. Autoilijan kannalta sijainti pääväylien kupeessa on ihanteellinen, joten lähtö myös moottoriteille sujuu joutuisasti. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikorttelin suunnittelussa panostetaan runsaisiin ja turvallisiin säilytystiloihin.

 • Monipuoliset lähipalvelut

  Hervannan naapurustosta löytyy kaikki tarvittava, kuten kaupat ja kahvilat sekä terveyskeskus, neuvola, hammashoitola ja kirjasto. Alueen keskustana tunnettuun Hervannan Duoon on matkaa reilu kilometri, ja ratikalla myös Kalevan palvelut ovat helposti saavutettavissa.

 • Päiväkodit ja koulut

  Hervanta tunnetaan monipuolisista opiskelumahdollisuuksistaan, sillä naapurustossa toimivat Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto. Tämän lisäksi Hervanta tarjoaa ihanteelliset puitteet myös perheen pienimmille. Havun lähipäiväkoti sijaitsee noin 500 metrin päässä, Ahvenisjärven koulu noin 800 metrin päässä. Tampereen teknilliseen lukioon on matkaa noin 750 metriä.