Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Tampereen Aamu

Muuttovalmis uudiskohde elämää sykkivässä naapurustossa

Tamperee Aamun uudiskohde on myyty loppuun, mutta Bonava tuo lisää uusia koteja Tampereen huippupaikoille. Tutustu Lielahden, Kalevan ja Ranta-Tampellan kohteisiin.

Omalle tontille asettuva kahdeksankerroksinen, hissillinen uudiskohde Asunto Oy Tampereen Lielahden Aamu tarjoilee koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin: niin ensiasunnon ostajille, perheille kuin huolettomasta asumisesta haaveilevalle varttuneemmalle väelle. Kodeissa on huolella suunnitellut pohjaratkaisut reiluine eteistiloineen, isoine keittiöineen ja runsaine säilytystiloineen. Miellyttävän lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat ihanan suuret. Ylimmistä kerroksista on näkymiä Näsijärvelle asti. Tilavalla lasitetulla parvekkeella voi lasituksen ansiosta nautiskella ympäri vuoden. Tutustu uusiin koteihin ja muuta vaikka heti.

Urbaania asumista lähellä kaikkea

Lielahden Aamu asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen, joten naapurustosta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut kauppoineen ja kahviloineen. Lähikauppaan on helppo kipaista kävellen ja kyyditä ostokset kotiin vaikka taloyhtiön omilla Bonava-ostoskärryillä. Lisäksi lähellä on laaja kattaus muita kauppoja, kuten huonekalu-, urheilu, auto- ja kodinkoneliikkeitä. Eloisan naapuruston kruunaa luonnonläheisyys. Pistä lenkkarit jalkaan tai pakkaa eväskori ja kipaise Näsijärven rantaan. Myös suojaisa korttelipiha tarjoaa tekemistä oleskelu-, leikki- ja grillauspaikkoineen sekä istutuslaatikoineen. Aamun asukkaiden ilona on oma ihastuttava kattosaunaosasto näköalaparvekkeineen sekä kotikorttelin monikäyttöiset yhteistilat, kuten grillikatos, korttelitupa, autonpesupaikka sekä nikkarointihuone työvälineineen. Taloyhtiöstä löytyy myös kätevä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
70
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Lielahden uudessa kotikorttelissa yhdistyvät kerrostaloasuminen vaivattomuus, pientaloasumisen aktiviteetit ja kylämäinen yhteisöllisyys.

Vesa Moilanen, Arkkitehtitoimisto A3 Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Lielahden naapurustoon

Tutustu Aamun uutuuskoteihin

Omalle tontille asettuva kahdeksankerroksinen, hissillinen uudiskohde Asunto Oy Tampereen Lielahden Aamu tarjoilee koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Upeita uusia koteja Lielahteen

Lielahden kotikorttelissa arki sujuu kuin tanssi, sillä Lielahtikeskus kauppoineen ja palveluineen löytyy aivan naapurista. Makoisan elämän kruunaa lähes kotiovelta avautuva luonto ja lenkkipolut.