Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Tampereen Aamu

1 esittely
Myytavat_asunnot_tampere_aamu_paakuva.jpg

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: helmikuussa 2019

Uusia koteja elämää sykkivään naapurustoon

Myynnissä uusia asuntoja Lielahden uuteen kotikortteliin. Uudiskohde asettuu hyvälle paikalle, jonka naapurustossa on tarjolla kaikki mukavan elämän eväät. Näissä citykodeissa arki rullaa.

Lielahden kehittyvälle alueelle ja viihtyisään kotikortteliin tulee kuusi tyylikästä ja ajatonta arkkitehtuuria edustavaa kerrostaloa, joista ensimmäisenä paikalle ennättää Asunto Oy Tampereen Lielahden Aamu. Kahdeksankerroksinen, hissillinen uudiskohde tarjoilee koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin: niin ensiasunnon ostajille, perheille kuin huolettomasta asumisesta haaveilevalle varttuneemmalle väelle. Kodeissa on huolella suunnitellut pohjaratkaisut reiluine eteistiloineen, isoine keittiöineen ja runsaine säilytystiloineen. Miellyttävän lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat ihanan suuret. Ylimmistä kerroksista on näkymiä Näsijärvelle asti. Tilavalla lasitetulla parvekkeella voi lasituksen ansiosta nautiskella ympäri vuoden.

Urbaania asumista lähellä kaikkea

Lielahden Aamu asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen, joten naapurustosta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut kauppoineen ja kahviloineen. Lähikauppaan on helppo kipaista kävellen ja kyyditä ostokset kotiin vaikka taloyhtiön omilla Bonava-ostoskärryillä. Lisäksi lähellä on laaja kattaus muita kauppoja, kuten huonekalu-, urheilu, auto- ja kodinkoneliikkeitä. Eloisan naapuruston kruunaa luonnonläheisyys. Pistä lenkkarit jalkaan tai pakkaa eväskori ja kipaise Näsijärven rantaan. Myös suojaisa korttelipiha tarjoaa tekemistä oleskelu-, leikki- ja grillauspaikkoineen sekä istutuslaatikoineen. Aamun asukkaiden ilona on oma ihastuttava kattosaunaosasto näköalaparvekkeineen sekä kotikorttelin monikäyttöiset yhteistilat, kuten grillikatos, korttelitupa, autonpesupaikka sekä nikkarointihuone työvälineineen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
25 - 97 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
70
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
64 500 - 140 600 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Lielahden uudessa kotikorttelissa yhdistyvät kerrostaloasuminen vaivattomuus, pientaloasumisen aktiviteetit ja kylämäinen yhteisöllisyys.

Vesa Moilanen, Arkkitehtitoimisto A3 Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Lielahden naapurustoon

Upeita uusia koteja Lielahteen

Lielahden kotikorttelissa arki sujuu kuin tanssi, sillä Lielahtikeskus kauppoineen ja palveluineen löytyy aivan naapurista. Makoisan elämän kruunaa lähes kotiovelta avautuva luonto ja lenkkipolut.