Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Tampereen Helmi

Myytävät asunnot Tampereen Helmi

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.tampere@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 411 110 (ma-pe klo 9-17).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Uusia koteja Lielahtikeskuksen naapuriin

Myynnissä lisää toivottuja koteja omalle tontille Lielahden elämää sykkivään kotikortteliin. Helmin uudiskohteessa asutaan rattoisasti lähellä luontoa ja kattavia palveluja.

Asunto Oy Lielahden Helmi tuo raikkaan laadukkaita kerrostalokoteja hyvälle paikalle Lielahtikeskuksen kainaloon. Omalle tontille asettuva hurmaava uudiskohde on suunniteltu huolella leppoisaa elämää silmällä pitäen. Kaikkiin koteihin tulee isot ikkunat, hyvänkokoiset lasitetut parvekkeet, ylelliset kylpyhuoneet sekä lattialämmitys. Kotitalon ullakkokerrokseen tulee hulppeat tilat kuntoiluun ja rentoutumiseen. Lisäksi asukkaiden ilona on pesutupa kuivaushuoneineen, sähköinen infotaulu, Postin automaatti sekä näppärä apuvälinevarasto pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Vetovoimainen kotikortteli kutsuu viihtymään

Lielahden Helmiin voi muuttaa ihanan huoletta, sillä naapurusto tarjoaa puuhaa ja palveluja moneen makuun. Läheltä löytyvät niin kaupat ja kahvilat kuin kattava tarjonta erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Oman kotikorttelin viihtyisän ja aktivoivan korttelipihan herkkuihin lukeutuvat mm. yhteisöllinen korttelitupa, verstas sekä autonpesupaikka. Kuraiset koirantassut ja kumisaappaat puhdistuvat kätevästi omalla pesupisteellään. Hauskan helpotuksen arkeen tarjoavat taloyhtiön omat ostoskärryt, joilla ostokset naapurissa sijaitsevasta Lielahtikeskuksesta ja Prismasta kulkeutuvat näppärästi kotiovelle.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
8
Koteja yhteensä
77
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Lielahden naapurustoon

Upeita uusia koteja Lielahteen

Lielahden kotikorttelissa arki sujuu kuin tanssi, sillä Lielahtikeskus kauppoineen ja palveluineen löytyy aivan naapurista. Makoisan elämän kruunaa lähes kotiovelta avautuva luonto ja lenkkipolut.
Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-17