Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Helmi A06, 2 huonetta, 52,5 m²

Kaksio kuin unelma

Valitse omaksesi avara ja valoisa ensimmäisen kerroksen kaksio. Helmin asunnossa A6 on korkeat ikkunat, lattialämmitys sekä koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Tämä 52,5-neliöinen kaksio hurmaa laadukkailla sisustusmateriaaleillaan, hulppeilla säilytystiloillaan ja kotikokkaajan unelmakeittiöllään. Koti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Helmin uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja.  Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. (Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.)

Valoa ja tunnelmaa

Tämä koti hurmaa jo eteisessä, jossa vaatteet pysyvät siististi piilossa tilavassa säilytyskalusteessa peililiukuovien takana. Lattiasta lähtevistä ikkunoista tulviva luonnonvalo antaa kotiin persoonallista ilmettä, ja eheä seinäpinta mahdollistaa erilaiset sisutusratkaisut. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin vaaleasävyiset pinnat, hillityn tyylikkäät kalusteet ja haapalaminaattilattian. Kotikokkaajan iloksi selkeästi rajatussa keittotilassa on hurmaava saareke. Raikkaan vaalean keittotilan kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtaso mustaa laminaattia. Kalustevälissä on valkoiseksi taustamaalattu lasilevy. Lisäksi keittotilassa on keraaminen liesi, kalusteuuni sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Tilavan makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Isosta ikkunasta avautuu näkymä parvekkeen kautta sisäpihalle. Tilavassa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tyylikkäät kääntyvät suihkuseinät, kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti hulppealle parvekkeelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi parvekkeella on valaisin ja pistorasia. Näkymät avautuvat länteen viihtyisälle sisäpihalle.

Yhteistilat

Helmi tarjoilee huoletonta arkea mukavassa kotikorttelissa. Asukkaiden ilona on mm. ullakkokerroksen hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Taloon on kulkuyhteys kolmesta ilmansuunnasta. Apuvälinevarasto löytyy pääsisäänkäynnin vierestä ja ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt katutasosta. Yhteistiloissa on niin ikään Postin Smartpost-automaatti. Autopaikkoja on sekä avonaisia että katoksen alla.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
52,5 m²
Kerros
1 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.