Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Helmi A13, 2 huonetta, 39,5 m²

Avara kulmahuoneisto tehokkain

Valitse omaksesi avara ja valoisa kulmahuoneisto upeasta uudiskohteesta. Helmin asunnossa A13 on suuret ikkunat, lattialämmitys sekä hulppea lasitettu parveke.

Tämä 39,5-neliöinen toisen kerroksen kaksio hurmaa selkeällä pohjaratkaisullaan, tyylikkäällä kylpyhuoneellaan ja laadukkailla sisustusmateriaaleillaan. Tervetuloa nauttimaan huolettomasta arjesta.

Tehokas pohjaratkaisu ja laadukas sisustus

Tämä koti on sisustajan unelma. Avaran ja selkeän pohjaratkaisun ansiosta koti on helppo kalustaa mieleisekseen, ja isoista ikkunoista tulviva luonnonvalo viimeistelee kodikkaan tunnelman. Makuuhuoneen ovet liukuvat seinän sisään. Tilavaan eteiseen on jätetty tilaa matalalle säilytyskalusteelle. Hyvinvarusteltu keittotila on sijoitettu yhdelle seinälle, ja oleskelulle jää mukavasti tilaa. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin vaaleasävyiset pinnat, hillityn tyylikkäät kalusteet ja haapalaminaattilattian. Raikkaan vaalean keittotilan kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtaso mustaa laminaattia. Kalustevälissä on valkoiseksi taustamaalattu lasilevy. Lisäksi keittotilassa on keraaminen liesi, kalusteuuni sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Tilavassa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tyylikkäät kääntyvät suihkuseinät, kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesukoneelle.

Lasitettu parveke

Makuuhuoneesta on käynti hulppealle, itään ja etelään avautuvalle parvekkeelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi parvekkeella on valaisin ja pistorasia.

Yhteistilat

Helmi tarjoilee huoletonta arkea mukavassa kotikorttelissa. Asukkaiden ilona on mm. ullakkokerroksen hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Taloon on kulkuyhteys kolmesta ilmansuunnasta. Apuvälinevarasto löytyy pääsisäänkäynnin vierestä ja ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt katutasosta. Yhteistiloissa on niin ikään Postin Smartpost-automaatti. Autopaikkoja on sekä avonaisia että katoksen alla.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
39,5 m²
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.