Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Helmi A45, 2 huonetta, 52,5 m²

Onni on oma kaksio ja hulppea parveke

Valitse omaksesi avara ja valoisa viidennen kerroksen kaksio. Helmin asunnossa A45 on korkeat ikkunat, lattialämmitys sekä koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Tämä 53-neliöinen kaksio hurmaa laadukkailla sisustusmateriaaleillaan, hulppeilla säilytystiloillaan ja kotikokkaajan unelmakeittiöllään. Koti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen.

Valoa ja tunnelmaa

Tämä koti hurmaa jo eteisessä, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa tilavassa säilytyskalusteessa. Seinäkkeeseen voi maalata vaikka magneettitaulun arkea piristämään. Lattiasta lähtevistä ikkunoista tulviva luonnonvalo antaa kotiin persoonallista ilmettä eheän seinäpinnan mahdollistaessa erilaiset sisutusratkaisut. Kotikokkaajan iloksi selkeästi rajatussa keittotilassa on hurmaava saareke. Tilavan makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Isosta ikkunasta avautuu näkymä parvekkeen kautta sisäpihalle. Tyylikkäässä pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti hulppealle parvekkeelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi parvekkeella on valaisin ja pistorasia. Näkymät avautuvat länteen viihtyisälle sisäpihalle.

Yhteistilat

Helmi tarjoilee huoletonta arkea mukavassa kotikorttelissa. Asukkaiden ilona on mm. ullakkokerroksen hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Taloon on kulkuyhteys kolmesta ilmansuunnasta. Apuvälinevarasto löytyy pääsisäänkäynnin vierestä ja ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt katutasosta. Yhteistiloissa on niin ikään Postin Smartpost-automaatti. Autopaikkoja on sekä avonaisia että katoksen alla

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
5 / 8
Pinta-ala
52,5 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.