Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Helmi A56, 2 huonetta, 36,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Kuudennen kerroksen tehokaksio

Valitse omaksesi avara ja valoisa tehokaksio upeasta uudiskohteesta. Helmin asunnossa A56 on suuret ikkunat, lattialämmitys sekä hulppea lasitettu parveke.

Tämä 36-neliöinen kuudennen kerroksen kaksio hurmaa selkeällä pohjaratkaisullaan, tyylikkäällä kylpyhuoneellaan ja laadukkailla sisustusmateriaaleillaan. Koti sopii mainiosti niin sinkulle, pariskunnalle kuin asuntosijoittajalle.

Tehokas pohjaratkaisu

Avaa ovi ja ihastu näkymään, joka kantaa kodin läpi aina lasitetulle parvekkeelle ja ulos. Avaran ja selkeän pohjaratkaisun ansiosta koti on helppo kalustaa mieleisekseen isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä kodikkaan tunnelman. Hyvinvarusteltu keittotila on sijoitettu yhdelle seinälle jättäen mukavasti tilaa oleskeluun. Makuuhuoneen ovet liukuvat seinän sisään. Säilytystilaa löytyy paitsi komerokalusteista, myös sängyn yläpuolelle asettuvista yläkomeroista. Tyylikkäässä pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesukoneelle.

Lasitettu parveke

Makuuhuoneesta on käynti suojaisalle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi parvekkeella on valaisin ja pistorasia. Näkymät avautuvat länteen.

Yhteistilat

Helmi tarjoilee huoletonta arkea mukavassa kotikorttelissa. Asukkaiden ilona on mm. ullakkokerroksen hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Taloon on kulkuyhteys kolmesta ilmansuunnasta. Apuvälinevarasto löytyy pääsisäänkäynnin vierestä ja ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt katutasosta. Yhteistiloissa on niin ikään Postin Smartpost-automaatti. Autopaikkoja on sekä avonaisia että katoksen alla.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 168 800
Myyntihinta
€ 50 720
Lainaosuus
€ 118 080
Pinta-ala
36,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 77
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 524
Hoitovastike
€ 130
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.