Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Mukava naapurusto kruunaa uuden kodin onnen

Bonava-kotien sijainti ja toimivat ratkaisut helpottavat arkea

Tampereen Lielahden uudet Bonava-kodit sijaitsevat lähellä kaikkea. Eloisasta naapurustosta löytyvät kattavat päivittäiset palvelut. Rouva Helvi Kalttila on erittäin tyytyväinen uuteen kotiinsa sekä Aamun sijaintiin.

Koti täydellisellä sijainnilla

Uudet asukkaat ovat muuttaneet hurmaavaan Lielahden Aamuun. Suosittu uudiskohde sijaitsee aivan kattavien palvelujen äärellä, Prisman ja Lielahtikeskuksen kainalossa. Avaintenluovutus uusiin Bonava-koteihin tapahtui helmikuun lopussa, ja nyt oli vuorossa osakkaiden yhteinen asukasilta. Siellä uusilla asukkailla oli mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä niin Bonavalta kuin isännöitsijältä ja huoltoyhtiön edustajilta.

Ennen Aamun asukasiltaa haastattelimme Aamun tuoretta asukasta, vallan ihastuttavaa rouva Helvi Kalttilaa. Oven avaa pirteä rouva, joka kertoo, että koti on valittu tarkasti auringon mukaan. Iltapäivällä ei tule liian kuuma, mutta aamuauringosta ja hulppeista maisemista pääsee nauttimaan isolla, lähes 20-neliöisellä lasitetulla parvekkeella aamukahvien kera. Kotitalon sijainti on rouvan mielestä oikein mainio.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain pienen kävelymatkan päästä löytyy kauppakeskus Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Kaikki tarvittavat palvelut ovat siis aivan naapurissa. Rouva Kalttila kertoo, että Lielahtikeskuksen palveluja tulee käytettyä usein. Myös samanhenkisiin ihmisiin on mukava tutustua.

Kotikorttelin yhteistilat kiinnostavat

Keskusteltaessa Bonavan yhteiskäyttötiloista rouva Kalttilalla on niistä selkeä näkemys: ”Kyllähän tuo yhteiskäyttötila on mukavan näköinen ja siellä on mahdollista tavata ystäviä. Hienoa, että tiloja on sitä varten tehty, vaikken ole siellä vielä ehtinytkään käydä. Siellähän voisi pitää vaikka ompeluseuraa. Olen täällä kyllä todella onnellinen”.

Rollaattori kulkee rouvan mukana usein ja aikaisemmin rouva on harmitellut rollaattorin pyöriin jäävää sepeliä, joka kulkeutuu kotiin ja rappukäytäviin. Lielahden Aamun kotikorttelissa tähänkin on kiinnitetty huomiota, sillä rollaattorin ja lastenvaunut voi pestä sisätiloissa heti rappukäytävässä.