Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Mukava naapurusto kruunaa uuden kodin onnen

Bonava-kotien sijainti ja toimivat ratkaisut helpottavat arkea

Tampereen Lielahden uudet Bonava-kodit sijaitsevat lähellä kaikkea. Eloisasta naapurustosta löytyvät kattavat päivittäiset palvelut. Rouva Helvi Kalttila on erittäin tyytyväinen uuteen kotiinsa sekä Aamun sijaintiin.

Koti täydellisellä sijainnilla

Uudet asukkaat ovat muuttaneet hurmaavaan Lielahden Aamuun. Suosittu uudiskohde sijaitsee aivan kattavien palvelujen äärellä, Prisman ja Lielahtikeskuksen kainalossa. Avaintenluovutus uusiin Bonava-koteihin tapahtui helmikuun lopussa, ja nyt oli vuorossa osakkaiden yhteinen asukasilta. Siellä uusilla asukkailla oli mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä niin Bonavalta kuin isännöitsijältä ja huoltoyhtiön edustajilta.

Ennen Aamun asukasiltaa haastattelimme Aamun tuoretta asukasta, vallan ihastuttavaa rouva Helvi Kalttilaa. Oven avaa pirteä rouva, joka kertoo, että koti on valittu tarkasti auringon mukaan. Iltapäivällä ei tule liian kuuma, mutta aamuauringosta ja hulppeista maisemista pääsee nauttimaan isolla, lähes 20-neliöisellä lasitetulla parvekkeella aamukahvien kera. Kotitalon sijainti on rouvan mielestä oikein mainio.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain pienen kävelymatkan päästä löytyy kauppakeskus Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Kaikki tarvittavat palvelut ovat siis aivan naapurissa. Rouva Kalttila kertoo, että Lielahtikeskuksen palveluja tulee käytettyä usein. Myös samanhenkisiin ihmisiin on mukava tutustua.

siteassets/helvi_kalttila.png

Kotikorttelin yhteistilat kiinnostavat

Keskusteltaessa Bonavan yhteiskäyttötiloista rouva Kalttilalla on niistä selkeä näkemys: ”Kyllähän tuo yhteiskäyttötila on mukavan näköinen ja siellä on mahdollista tavata ystäviä. Hienoa, että tiloja on sitä varten tehty, vaikken ole siellä vielä ehtinytkään käydä. Siellähän voisi pitää vaikka ompeluseuraa. Olen täällä kyllä todella onnellinen”.

Rollaattori kulkee rouvan mukana usein ja aikaisemmin rouva on harmitellut rollaattorin pyöriin jäävää sepeliä, joka kulkeutuu kotiin ja rappukäytäviin. Lielahden Aamun kotikorttelissa tähänkin on kiinnitetty huomiota, sillä rollaattorin ja lastenvaunut voi pestä sisätiloissa heti rappukäytävässä.