Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Valo A 19, 1 huone, 25 m²

Naapurusto

 • Kylämäistä yhteisöllisyyttä Lielahden kotikorttelissa

  Tampereen Lielahden kotikorttelissa yhteisöllisyys on nostettu aivan uudelle tasolle. Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja, kuten nikkaroimaan kutsuva verstas ja kätevä autonpesupaikka. Katso video ja koe Lielahden lumoava tunnelma.

 • Korttelitupa

  Yhteisöllinen korttelitupa terasseineen luo tunnelmaa ja tarjoaa viihtyisän tilan paitsi yhtiökokouksille, myös asukkaiden yhteisille kisastudioille tai elokuvailloille. Lisäksi tuvalla on mukava järjestää vaikka lasten syntymäpäiväkestit. Varustukseen kuuluu TV ja äänentoistolaitteet sekä keittiö perusastioineen. Rentoa yhdessäoloa voi jatkaa kotipihan grillikatoksella.

 • Kurkista Lielahden kotikortteliin

  Kotikorttelin asukkaiden yhteisessä käytössä on esimerkiksi verstas työkaluineen, tunnelmallinen korttelitupa sekä hyvin varustettu autonpesupaikka. Katso video ja ihastu Lielahden kotikortteliin.

 • Verstas ja autonpesupaikka

  Lielahden kotikortteliin on helppo muuttaa myös omakotitalosta, sillä asukkaiden käytössä on muun muassa verstas, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaushommat kuin suksien- ja pyöränhuolto. Verstaalta löytyy käsityökaluja, paineilmakompressori sekä teollisuusimuri. Autoilevien asukkaiden iloksi kotikorttelissa on autonpesupaikka painepesureineen. Tila sopii myös renkaidenvaihtoon ja samalla voit tarkistaa rengaspaineet.

 • iLOQ-lukitus

  Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta Valon asukkaat voivat muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Suomalaiseen teknologiaan perustuva järjestelmä mahdollistaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin – ympäristöä ja kustannuksia säästäen. Kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, minkä ansiosta niitä on myös helppo päivittää ja esimerkiksi kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään lukon vaihtoa.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Lielahden kotikorttelista on sujuvat julkisen liikenteen ja yksityisautoilun yhteydet joka suuntaan. Valossa arki rullaa ilman autoakin – asutaanhan Lielahden kotikorttelissa aivan Lielahtikeskuksen palvelujen äärellä. Lisäksi tuleva Tampereen raitiotie tuo aikanaan liikkumiseen uusia ulottuvuuksia myös Lielahden asukkaille.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Valo asettuu ihanteellisesti Lielahden kattavien palvelujen äärelle. Lielahtikeskus ravintoloineen, vaateliikkeineen, terveyskeskuksineen, kirjastoineen sekä marketteineen löytyy aivan naapurista ja ostokset voi kantaa kotiin vaikka kotitalon omilla ostoskärryillä. Lapsiperheiden iloksi kotikulmilta löytyvät niin ikään monipuoliset harrastusmahdollisuudet urheilukenttineen, ala- ja yläkoulu sekä päiväkoti.

Kurkista Lielahden kotikortteliin

Kotikorttelin asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee esimerkiksi verstas työkaluineen, tunnelmallinen korttelitupa sekä hyvin varustettu autonpesupaikka.

Kylämäistä yhteisöllisyyttä

Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja, kuten nikkaroimaan kutsuva verstas ja kätevä autonpesupaikka.

Tutustu Lielahden naapurustoon