Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Velipoika A 32 Tampereen Velipoika

Myyty

Velipoika A 32, 3 huonetta, 78,0 m²

Velipoika A 32

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
78,0 m²
Kerros
6 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Velipoika A 32, 3 huonetta, 78,0 m²

Velipoika A 32

Valitse tilava 78-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Tampereen Kaukajärveltä. Velipojan asunnossa A32 on tehokas pohjaratkaisu, komeat säilytystilat, hulppea parveke ja oma sauna.

Tampereen Velipojan laadukas ja huoleton asunto A32 sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin perheille kuin enemmän tilaa toivoville pariskunnille.

TYYLIÄ JA TEHOKKUUTTA

Tampereen Velipojan kuudennen kerroksen asunto on upean tilava, toimiva ja helposti sisustettava kokonaisuus. Uudiskohteen kolmiossa on ihastuttava keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu hulppean kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on paljon säilytystilaa ja isommassa makuuhuoneessa komean kokoinen vaatehuone. Asunnossa on persoonallisia tehosteseiniä, kaksi erillistä wc:tä sekä oma sauna.

TERVETULOA KAUKATORILLE

Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Myöhemmin Velipojan rinnalle nousee Naapurinlikka. Talojen kainaloon tulee vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Velipoika

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.