Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Helmi A17, 3 huonetta, 72,0 m²

3 esittelyä

3 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: vuodenvaihteessa 2019-2020

Saunallinen kolmio näkymillä kolmeen ilmansuuntaan

Ihastu toisen kerroksen 72-neliöiseen kulmahuoneistoon, jossa arkea siivittävät oman saunan löylyt ja leppoisat hetket hulppealla parvekkeella.

Helmin asunnossa A17 on korkeat ikkunat, lattialämmitys, erillis-wc sekä vaatehuone. Avara koti sopii mainiosti pariskunnalle tai pienelle perheelle.

Valoa ja tunnelmaa

Tämä koti hurmaa jo eteisessä, josta näkymä kantaa koko asunnon läpi aina lasitetulle parvekkeella ja ulos. Säilytystilaa löytyy sekä Elfan liukuovikaapistosta että vaatehuoneesta. Koti saa rutkasti luonnonvaloa kolmesta ilmansuunnasta isoista ikkunoista. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin vaaleasävyiset pinnat, hillityn tyylikkäät kalusteet ja haapalaminaattilattian. Raikkaan vaalean keittotilan kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtaso mustaa laminaattia. Kotikokkaajan iloksi selkeästi rajatussa keittotilassa on runsaasti säilytys- ja laskutilaa sekä kaksi kylmälaitetta. Keittotilan kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtaso mustaa laminaattia. Kalustevälissä on valkoiseksi taustamaalattu lasilevy. Lisäksi keittotilassa on keraaminen liesi, kalusteuuni sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Ruokapöydän saa sijoitettua viihtyisästi ison ikkunan viereen. Makuuhuoneet ovat erillään toisistaan, ja toisen voi halutessaan sisustaa vaikka työhuoneeksi.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, tyylikäs seinä-wc sekä tilavaraus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti hulppealle parvekkeelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Lisäksi parvekkeella on valaisin ja pistorasia. Näkymät avautuvat kolmeen ilmansuuntaan.

Yhteistilat

Helmi tarjoilee huoletonta arkea mukavassa kotikorttelissa. Asukkaiden ilona on mm. ullakkokerroksen hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Taloon on kulkuyhteys kolmesta ilmansuunnasta. Apuvälinevarasto löytyy pääsisäänkäynnin vierestä ja ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt katutasosta. Yhteistiloissa on niin ikään Postin Smartpost-automaatti. Autopaikkoja on sekä avonaisia että katoksen alla.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
72,0 m²
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen asuntojen arvioitu maksuerätaulukko


Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 25.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta aikaisintaan 18.12.2019 ja viimeistään 17.2.2012, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi