Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Värien harmoniaa Sinfoniassa

Sisustusvastaavan vinkit Tampereen Sinfoniaan

Sinfonian kodit suunnitellaan huolella mukavaa elämää silmällä pitäen. Tästä kielivät niin tilavat parvekkeet ja isot ikkunat kuin laadukkaat sisustusmateriaalit. Lue lisää Kapellimestarinpihan kotikorttelin viimeistelevän upean uudiskohteen sisustusmateriaaleista ja -tyyleistä.

Moderni tyyli syntyy värien harmoniasta


Vaalea sisustus luo valon ja tilan tuntua sekä antaa monia mahdollisuuksia räikeimpiinkin huonekaluvalintoihin. ”Uusi kotisi on kuin tyhjä taulu, johon voi lisätä rohkeasti omia suosikkisävyjä”, kertoo Sinfonian sisustusvastaava Taru Helander. Kaikkien kotien hintaan sisältyy hillityn tyylikäs ja raikkaan moderni sisustuskokonaisuus, joka luo yhtenäisen ilmeen niin oleskelutiloihin kuin pesuhuoneisiin.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/sisustus_moderni.jpg

Modernin tyylipaketin lattiamateriaaliksi on valittu harmoninen vaalean puun sävyinen laminaatti, seinät ja lattialistat ovat valkoiset. Vaaleat keittotilat avautuvat ihanasti oleskelutiloihin tuoden kokkaushetkiin mukavaa yhteisöllisyyttä. Keittiön satiininvalkoisissa seinäkaapeissa on eleetön sormiura oven ja rungon välissä, laatikostoissa on tyylikäs oveen integroitu vedinura. Työtaso on mustaa laminaattia ja välitilatausta valkoiseksi maalattua lasia. Lisävarusteena oman keittiön voi varustaa kalustemikrolla ja induktiotasolla. 

Uusi kotisi on kuin tyhjä taulu, johon voi lisätä rohkeasti omia suosikkisävyjä.

Taru Helander

sisustusvastaava

Tyylipaketeilla persoonallista ilmettä

Modernin tyylipaketin lisäksi Sinfonian uusiin koteihin on mahdollista valita lisähintainen tyylipaketti neljästä upeasta kokonaisuudesta.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/sisustus_klassinen.jpg

Klassisen sisustustyylin juju piilee eläväisen pähkinäpuun lämpimässä tunnelmassa, joka välittyy niin parkettilattioista kuin keittiön työtasoista. Keittiön ajattoman ilmeen viimeistelevät valkoiset kasetti peiliovet, välitilan tiililadottu valkoinen kaakeli sekä valkoinen kylmälaite ja kalusteuuni.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/sisustus_trendikas.jpg

Trendikkäässä tyylipaketissa tyylikäs harmaa ja harmoninen beige kulkevat käsikädessä. Vaalean kvartsityötason materiaali on nostettu kaapistojen välitilan tehosteeksi. Jääkaappipakastimessa on kalusteovi.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/sisustus_skandinaavinen.jpg

Skandinaavisen sisustustyylin kulmakiviä ovat selkeät linjat ja hillityt värit. Kiiltävän valkoisten kaapistojen kalusteväli on hiekanvärinen ja keittiön kvartsityötaso beige. Kodinkoneet on integroitu kalusteovilla. Kaunis tammiparketti kruunaa kokonaisuuden.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/sisustus_teollinen.jpg

Teollinen sisustustyyli syntyy mustista puuviilukaapistoista ja teräsvetimistä, integroiduista kodinkoneista, kiiltävän valkoisesta, ruutukuvioidusta kalustevälilaatasta ja komeasta mustasta kivitasosta. Vaalea saarniparketti tasapainottaa rouheaa keittotilaa.

Arjen luksusta omassa kylpyhuoneessa

Osa Sinfonian pesutiloista toteutetaan upein elementtiratkaisuin, mikä takaa laadun tasaisuuden sekä korkeatasoisen työnjäljen. Kylpyhuoneet rakennetaan pyyhekoukkuja myöten kuivissa tehdasolosuhteissa, minkä jälkeen ne nostetaan sinetöidyssä pakkauksessa rungon mukana suoraan oikealle paikalle. Uuden kodin hintaan kuuluvan modernin tyylipaketin lattialaatat ovat mustat ja seinälaatat kiiltävän valkoiset. Lisäksi kylpyhuonevarustukseen sisältyy mm. Luna-peili integroidulla valaistuksella sekä tyylikäs seinä-WC. Kaikkiin kylpyhuoneisiin tulee pesukonevaraus ja isompiin asuntoihin pesutornivaraus. Osassa kodeista on ihana oma sauna, jossa on mukava rentoutua päivän päätteeksi. Lisähintaisten tyylipakettien ilme jatkuu myös pesutiloissa, joten klassisen, skandinaavisen, trendikkään ja teollisen värimaailman ystävät voivat muuttaa huoletta uuteen kotiin.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/bonava_bathconcept_klassinen_380x380.jpg

Klassinen tyyli

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/bonava_bathconcept_skandinaavinen_380x380.jpg

Skandinaavinen tyyli

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/bonava_bathconcept_trendikas_380x380.jpg

Trendikäs tyyli

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/bonava_bathconcept_teollinen_380x380.jpg

Teollinen tyyli

Avaruutta

Komeat, korkeat ikkunat antavat Sinfonian uusiin koteihin upeaa luonnonvaloa ja persoonallista ilmettä. ”Lattialämmityksen ansiosta seinäpatterit jäävät historiaan ja lämpö jakautuu entistä tasaisemmin koko asuntoon”, iloitsee sisustusvastaava Taru Helander. Näkymä ulos avautuu kauniisti ja huonekalut on helppo sijoittaa oman mielen ja maun mukaan. Tilan tuntua tarjoilevat myös kaikkiin koteihin tulevat isot, lasitetut parvekkeet, johon voi sisustaa vaikkapa kivan kesä- tai viherhuoneen. Parvekkeen betonilattian päälle asennetaan miellyttävä harmaa terassimatto.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/tampere/sinfonia_asunto_74_118x500px.jpg

Komeat, korkeat ikkunat antavat Sinfonian uusiin koteihin upeaa luonnonvaloa ja persoonallista ilmettä.

Kotikorttelin helmi

Kallimestarinpihan kotikorttelin kulmaan asettuva Sinfonia viimeistelee viihtyisän pihapiirin. Valmistumisen myötä rakennustyömaan melu ja pöly poistuvat ja elämä kotikorttelissa voi alkaa. Pihapiirin suunnittelussa on panostettu hyvinvointiin ja rentoon yhdessäoloon. Kuntoiluvälineiden ja kiipeilytelineiden lisäksi pihalle tulee mm. tunnelmallinen grillikatos. Lisäksi asukkaiden käytössä on polkupyörien pesu- ja huoltopiste, Postin Smartpost-automaatti sekä viihtyisä saunaosasto. Täällä on mukava elää ja olla.