amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Tampereen Sointu

Hannulanpolku 12, 33580, Tampere
Muuttovalmis

Tampereen Sointu

Hannulanpolku 12, 33580, Tampere

Ihana uusi asunto Linnainmaan keskustassa

Soinnun uudiskohde kutsuu Tampereen Linnainmaalle tarjoillen mukavan huoletonta asumista hyvien palvelujen naapurissa. Enää on vapaana yksi ihastuttava saunallinen kolmio.

Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Sointu tekee seuraa jo valmistuneelle sisarelleen Sävelelle. Seitsemänkerroksinen uudiskohde tuo Tampereen Linnainmaalle uusia koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Vielä vapaana oleva upea kolmio on suunniteltu huolella mukavaa elämää ja helppoa sisustettavuutta ajatellen. Kotikorttelin kruunaa ihanan viihtyisä ja turvallinen yhteinen piha-alue grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen ja lasten leikkipaikkoineen. Taloyhtiöllä on oma tontti.

Kaupan päälle Asumisturva

Kun teet asuntokaupat Tampereen Linnainmaan Soinnun uudesta asunnosta, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
79 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
49
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
110 685 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapuruston tarina

Tampereen Linnainmaan Sointu on uusin tulokas Kapellimestarin pihan uuteen kerrostaloperheeseen. Sointu tekee seuraa jo valmistuneelle sisarelleen Sävelelle. Myöhemmin seuraan liittyvät myös Tempo, Melodia, Harmonia ja Sinfonia. Uusien kerrostalojen musikaalinen perhe muodostaa viihtyisän uuden kotikorttelin aiemmin Hannulan teollisuusalueena tunnetulle paikalle Aitolahdentien kupeeseen.

Lähipalvelut

Linnainmaan monipuoliset palvelut ovat keskittyneet Tampereen itäisen ohikulkutien ja Lahdentien risteysalueelle, Kapellimestarinpihan kotikorttelin naapuriin. Koilliskeskuksesta onkin kasvanut kaupungin kolmas aluekeskus, josta löytyvät niin päivittäistavarakaupat kuin erikoisliikkeet. Kotikulmilta löytyvät myös muut palvelut. Esimerkiksi päiväkotiin on matkaa vain noin 200, kouluun 500 ja terveysasemalle 300 metriä.

Liiku ja nauti luonnosta

Tampereen Linnainmaa vetää puoleensa vehreänä ja luonnonläheisenä kotipaikkana, joten ulkoilumaastot, luontopolut ja lenkkireitit avautuvat ihan kotiovelta. Kaupunki tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet lukuisine liikuntapaikkoineen. Ulkoilusta voi nauttia jo omassa kotikorttelissakin, johon muotoutuu naapuritalojen kanssa viihtyisä pihakeidas.

Kulkuyhteydet

Tampereen Linnainmaa asettuu noin seitsemän kilometrin päähän kaupungin keskustasta. Sijainti on käytännöllinen kaupunkiseudun kehäväylän tuntumassa, joten esimerkiksi Tampere-Helsinki -moottoritielle on sujuva yhteys. Linnainmaalla on hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä tiheä kävely- ja pyöräilyverkosto. Autopaikat on sijoitettu samassa korttelissa sijaitsevaan Kapellimestarinparkkiin.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Alustava varaus
Sointu A 30 3h+kt+s 78,5 m² 5 MH: € 110 685
VH: € 278 675
Sointu A 30
Sointu A 30
Alustava varaus
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
78,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 110 685
VH: € 278 675
Myyty
Sointu A 35 3h+kt+s 71,0 m² 5 Sointu A 35
Sointu A 35
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
71,0 m²
Krs:
5
Myyty
Sointu A 20 3h+kt+s 71,0 m² 3 Sointu A 20
Sointu A 20
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
71,0 m²
Krs:
3
Myyty
Sointu A 37 3h+kt+s 78,5 m² 6 Sointu A 37
Sointu A 37
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
78,5 m²
Krs:
6
Myyty
Sointu A 42 3k+kt+s 71,0 m² 6 Sointu A 42
Sointu A 42
Myyty
Tyyppi:
3k+kt+s
Pinta-ala:
71,0 m²
Krs:
6
Myyty
Sointu A 45 3h+kt+s 65,5 m² 7 Sointu A 45
Sointu A 45
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
65,5 m²
Krs:
7

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Kapellimestarinpihan kotikortteli - elämäsi uusi tahti

400
metriä kaupoille
300
Metriä lääkäriin
200
Metriä päiväkotiin
500
Metriä kouluun
200
Metriä bussipysäkille
1
Yhteinen grillikatos

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.