Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Sointu A 43 Tampereen Sointu

Myyty

Sointu A 43, 2 huonetta, 51,5 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
51,5 m²
Kerros
7 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Sointu A 43, 2 huonetta, 51,5 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä tehokas ja toimiva 51,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Tampereen Linnainmaalla. Asunnossa A43 on kaikki tarvittava kauniissa paketissa.

Tampereen Linnainmaan Soinnun asunto A43 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas seitsemännen kerroksen uudisasunto sopii niin sinkulle kuin pariskunnalle.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisiin oleskelutiloihin, jotka avautuvat ihanasti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Helposti sisustettavassa asunnossa on lautaparkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Laadukas varustelu ja hyvät säilytystilat pistävät arjen rullaamaan ja tehosteväriseinät tuovat kotiin mukavan persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Linnainmaan Soinnun ensimmäisessä kerroksessa on mm. kuivaushuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarasto sekä kätevä kuraeteinen. Kotikorttelin kruunaa viihtyisä piha-alue grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen ja lasten leikkipaikkoineen. Autopaikat on sijoitettu samassa korttelissa sijaitsevaan Kapellimestarinparkkiin, jossa on tarjolla sekä kansi-, katos- että hallipaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Sointu

Soinnun vetovoimaiset uudet asunnot Tampereen Linnainmaalla on loppuunmyyty. Tutustu nyt Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin ja Bonava-koteihin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerät

  • 75 %   Kaupanteossa
  • 15 %   17.10.2016
  • 10 %   29.12.2016

Pääomavastike 

  • 1.-3.vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,17 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 25 vuotta.
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti