Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tempo A 34 Tampereen Tempo

Varaussopimus

Tempo A 34, 3 huonetta, 62,0 m²

Valitse upea kolmio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
62,0 m²
Velaton hinta
€ 217 000
Pääomavastike
€ 124
Kerros
4 / 4
Lainaosuus
€ 136 400
Myyntihinta
€ 80 600
Hoitovastike
€ 298
Talotyyppi
Kerrostalo
Varaussopimus

Tempo A 34, 3 huonetta, 62,0 m²

Valitse upea kolmio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Ihastu kodikkaaseen 62-neliöiseen kolmioon, jonka löydät uudesta kerrostalosta ja mukavasta naapurustosta Tampereen Linnainmaalta. Asunnossa A34 on kaikki huolettoman elämän herkut hyvässä paketissa.

Tampereen Linnainmaan Tempon asunto A34 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Huolella suunniteltu neljännen kerroksen koti sopii hyvin niin sinkuille, nuorille pareille kuin varttuneellamme väelle sekä kakkosasunnosta haaveileville.

Koti alkaa eteisestä

Eteisessä on hyvät ja muunneltavat säilytystilat liukuovin. Toiminnallisen Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta vaatteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä, joten täällä arki rullaa. Eteisessä on tilaa joko pystynaulakolle tai tuolille sekä peilille. Laatoitetussa pesuhuoneessa ja omassa saunassa on kodikas lattialämmitys. Putket ovat seinien sisässä. Pesuhuoneesta löytyy tilavaraus pesutornille, tyylikäs suihkukaappi ja kätevä pyykkikaappi. Toisessa makuuhuoneessa on vaatekaappi.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteinen avautuu hyvin varusteltuun keittiöön, joka on rajattu saarekemaisella säilytysratkaisulla olohuoneesta. Oleskelutiloissa on tyylikäs ja kestävä laminaattilattia. Halutessasi voit valita olohuoneen ja makuuhuoneen seinälle joko tehostemaalin tai -tapetin, joka tuo kotiin pikanttia ja persoonallista ilmettä. Tämän upean kolmion ikkunat suuntautuvat kaakkoon, lounaaseen ja luoteeseen.

Koti makusi mukaan

Kun olet ostamassa uutta Bonava-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä juuri sinun makusi ja tyylisi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman uuden kotisi hintaan sisältyviä trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Tutustu myös upeisiin, lisähintaisiin Lifestyle-paketteihimme, joiden avulla voit lisävarustaa kotisi vieläkin ihanammaksi oman elämäntapasi mukaan. Rakastatko esimerkiksi ruoanlaittoa? Kaipaatko kotiisi erityisen kätevää vaatehuoltoa? Vai oletko intohimoinen treenaaja?

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu lasitetulle parvekkeellesi, josta on näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Toimivat yhteistilat

Tampereen Linnainmaan Tempon autopaikat sijaitsevat viereisen tontin pysäköintilaitoksessa. Pysäköintipaikkoja löytyy niin autohallin kannen alta kuin sen päältä sekä avopaikkoina että katospaikkoina. Pysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät irtaimistovarastot, polkupyörien huoltotilat, talosauna sekä näppäränä yksityiskohtana kurasieppo-pesutila. Vehreä yhteispiha kutsuu viihtymään grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen sekä leikkipaikkoineen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Tempo

Tulossa uusia myytäviä asuntoja, jotka asettuvat viihtyisästi Tampereen Linnainmaan ytimeen. Tempo tarjoilee huolettoman kodikasta elämää Kapellimestarinpihan sympaattisessa kotikorttelissa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta tammikuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta maaliskuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta toukokuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta elokuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta lokakuussa 2017
  • 10 % myyntihinnata joulukuussa 2017

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike 2,00 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,15 €/m²/kk

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk