Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Asola

Vantaan Asola

Uudiskohteet Asolassa tarjoavat huoletonta asumista puistotunnelmissa

Vantaan Asola kutsuu viihtymään mukavaan naapurustoon. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta ja turvallista asumista lähellä luontoa ja palveluja. Uudiskohteessa voit heittää hyvästi remonteille ja pihatöille. Tervetuloa Asolaan.

Vantaan Rekolan kartanon maille rakentuu turvallinen ja tuttavallinen uusi asuin- ja palvelualue. Sen pohjoislaidalle nousee myös uudiskohteemme, joka jatkaa naapuriin myöhemmin rakennettavien talojen kanssa alueen viihtyisää puistomaista ilmettä. Uusien kerrostalojen keskelle muotoutuu viihtyisä ja suojainen yhteinen oleskelupiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Vantaan Asolan uudiskohde sijaitsee mukavassa naapurustossa lähellä monipuolisia palveluja. Vain kävelymatkan päässä on Palvelukeskus Foibekartano, josta voi hankkia erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten koti- ja ateriapalveluja sekä kuntoutus- ja liikuntapalveluja. Foibekartano tarjoilee asukkaille myös aktiivista toimintaa.

Uudet asunnot Asolassa rakennetaan palvelujen lähelle siten, että liikkuminen on mahdollisimman jouhevaa. Uusi huoleton ja turvallinen asunto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä.

Asolan myytävät asunnot

Uudiskohteet Asolassa tarjoavat huoletonta arkea

Kun luonto lenkkipolkuineen on lähellä ja palvelut käden ulottuvilla, on uuteen kotiin mukava asettua. Uudiskohteet Asolassa asettuvat vehreälle paikalle lähelle luonnon rauhaa. Sipoonkorven marja- ja sienimetsät tarjoavat virkistävää vaihtelua kerrostaloasumiseen. Asolan uudiskohteiden suunnittelussa on panostettu toimiviin ja valoisiin pohjaratkaisuihin, turvalliseen asumiseen sekä arjen pieniin mukavuuksiin. Näppärät kulkuyhteydet vievät niin Tikkurilan ja Koivukylän monipuolisten palvelujen äärelle kuin Helsingin ydinkeskustaan.

Kotiudu ja viihdy Asolassa

Vantaan Artemiksen valoisat Bonava-kodit kutsuvat nauttimaan elämästä lähelle puistoja, palveluja ja Sipoonkorven kansallispuiston marjametsiä. Asolaan on helppo kotiutua.

Uusi asunto Asolassa kutsuu liikkumaan ja nauttimaan luonnosta

Bonavan myytävät asunnot Asolassa asettuvat upean luonnon äärelle. Laajat metsäalueet ulkoilureitteineen kutsuvat liikkumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Sipoonkorven kansallispuisto kätkee sisäänsä upeita kansallismaisemia metsineen ja soineen. Matarin uimarannalla voi pulahtaa Keravanjokeen ja viereisellä liikuntapisteellä vetreyttää kehoa ja kohottaa lihaskuntoa. Bonavan uudet asunnot Asolassa asettuvat myös lähelle suunnitteilla olevaa Elmon urheilupuistoa uima-, palloilu- ja jäähalleineen sekä perhepuistoineen. Valitse siis omaksesi uusi asunto Asolasta ja nauti liikunnan riemusta kotikulmilla.

Arjen tarpeet lähellä

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan uudet myytävät asunnot Asolassa asettuvat kattavien palveluiden äärelle. Alueelta löytyy useampi päivittäistavarakauppa, apteekki, kirjasto sekä kuntosali. Koiranomistajien iloksi Asolasta löytyy metsäpolkuja sekä laaja koiranulkoilutusrata. Parturi-kampaamojen lisäksi lähistöltä löytyvät myös meikki-, kosmetologi- sekä hierontapalvelut.

Terveyspalvelut käden ulottuvilla

Bonavan uudet myytävät asunnot Asolassa sijaitsevat kävelymatkan päässä palvelukeskus Foibekartanosta. Aktiivisille senioreille Foibekartano tarjoaa mielekästä puuhaa ja hyvinvointipalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Kartanolla voi tavata ystäviä vaikkapa lounaan merkeissä tai seurustella Onni-koiran kanssa. Vain parin sadan metrin päässä sijaitseva Peijaksen sairaala tarjoaa mielenrauhaa ympärivuorokautisen päivystyksen ansiosta.

Liikuttavan hyvät kulkuyhteydet

Bonavan uudet myytävät asunnot Asolassa asettuvat näppärien kulkuyhteyksien äärelle lyhyen kävelymatkan päähän Rekolan juna-asemasta. K, N ja T-junilla hurauttaa Tikkurilaan seitsemässä minuutissa ja Rautatientorille alle puolessa tunnissa. Lisäksi monet paikallisbussit kuljettavat asukkaita Tikkurilaan ja jopa Helsingin keskustaan asti.

Pääkaupunkiseudun pyöräilyverkosto ylettyy Asolaan asti tarjoten näppärän vaihtoehdon liikkumiseen lähiseudulle tai pidemmällekin. Autolla kulku Helsingin keskustaan ja Itäkeskukseen käy kätevästi Lahdenväylää pitkin. Valitse omaksesi uusi asunto Asolasta ja nauti arjen helppoudesta.

Uusi asunto Asolassa tuo mielenrauhan

Bonavan uudet myytävät asunnot Asolassa on suunniteltu huolella monenlaisia elämäntilanteita varten. Esteettömyys, oivaltavat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit, kattava varustelu ja hyvä äänieristys houkuttelevat nauttimaan arjen helppoudesta.

Uusi asunto Asolassa tuo mielenrauhaa, sillä uudiskohteessa kaikki on kunnossa. Heitä hyvästit remonttihuolille ja unohda piha- ja lumityöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä huolto-ohjelma on ajan tasalla ja energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, uusi asunto Asolassa on huoleton ja turvallinen valinta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)