Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asola

Uudiskohteet Asolassa tarjoavat huoletonta asumista puistotunnelmissa

Vantaan Asola kutsuu viihtymään mukavaan naapurustoon. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta ja turvallista asumista lähellä luontoa ja palveluja. Uudiskohteessa voit heittää hyvästi remonteille ja pihatöille. Tervetuloa Asolaan.

Vantaan Rekolan kartanon maille rakentuu turvallinen ja tuttavallinen uusi asuin- ja palvelualue. Sen pohjoislaidalle nousee myös uudiskohteemme, joka jatkaa naapuriin myöhemmin rakennettavien talojen kanssa alueen viihtyisää puistomaista ilmettä. Uusien kerrostalojen keskelle muotoutuu viihtyisä ja suojainen yhteinen oleskelupiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Vantaan Asolan uudiskohde sijaitsee mukavassa naapurustossa lähellä monipuolisia palveluja. Vain kävelymatkan päässä on Palvelukeskus Foibekartano, josta voi hankkia erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten koti- ja ateriapalveluja sekä kuntoutus- ja liikuntapalveluja. Foibekartano tarjoilee asukkaille myös aktiivista toimintaa.

Uudet asunnot Asolassa rakennetaan palvelujen lähelle siten, että liikkuminen on mahdollisimman jouhevaa. Uusi huoleton ja turvallinen asunto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä.

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asola

  • Huoneita3
  • Pinta-ala65 m²
  • Myyntihinta96 986 €
  • Koteja42
  • ValmistuminenMuuttovalmis
Muuttovalmis/Myynnissä
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty