Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kodikkaasti Asolassa

Vantaan Artemiksen kodeissa on tyyliä

Vehreisiin kartanomaisemiin aivan Rekolan juna-aseman kupeeseen on kuin huomaamatta noussut tyylikkään moderni uudiskohde, joka herättää ihastusta niin ulkoa kuin sisältä. Selvitimme, mikä tekee Vantaan Artemiksesta ainutlaatuisen.

Puitteet kohdillaan


Turvallisena ja rauhallisena omakotitaloalueena tunnettu Asola saa uuden elämän energisenä kotipaikkana, jossa palvelut löytyvät läheltä ja luonto avautuu lähes kotiovelta. Rekolan kartanon puistomaisemiin valmistui hiljattain myös Asunto Oy Vantaan Artemis, jonka ilme jatkaa alueen viihtyisää puistomaista rakennustapaa.

”Julkisivut ovat rauhallisesti sommiteltuja vaaleita rappauspintoja, joita jäsentävät rakennuskohtaiset tunnistevärit”, arkkitehti Mika Penttinen Arkkitehdit Kirsi Kohonen ja Mika Penttinen Oy:stä kuvailee. Aremiksen tunnistevärinä toimii kaunis sininen, joka tuo esimerkiksi parvekkeisiin persoonallista särmää.

Bonavan myyntipäällikkö Johanna Angelvirta on myös tyytyväinen seitsenkerroksisen talon näyttävyyteen. ”Artemiksen värimaailma ja ilmeikäs arkkitehtuuri on herättänyt asiakkaissa ihastusta.”

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_a10_keittio_olohuone.jpg

Artemiksen tunnisteväri pilkottaa parvekkeelta. Kuva asunnosta A10.

Avarat näkymät

Pistetalojen muodostama pihapiiri on suunniteltu erityisen fiksusti asumismukavuutta silmällä pitäen. Lomittain sijoitelluista taloista avautuu väljät näkymät ilman suoraa katsekontaktia naapurin kotiin. Myös asuntojen tilaratkaisut ovat saaneet kiitosta. Uusissa kodeissa on koosta riippumatta ilmaa ja valoa. Lisäksi kaikissa kodeissa on lasitetut parvekkeet puulattiaritilällä tai omat asuntopihat.

Arkkitehti Mika Penttisen mukaan luonnonvalon hyödyntäminen onkin ollut yksi kotien suunnittelun lähtökohdista: ”Asunnot avautuvat aurinkoisiin ilmansuuntiin. Olohuoneet ja keittiöt kiertyvät valon ja maisemien ääreen, makuuhuoneet suuntautuvat pääosin varjoisampiin ilmansuuntiin. Myös sisäänkäyntien ja porrashuoneiden valoisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.”

Luonnonvalon tarjoaman raikkaan ilmeen täydentää asunnoissa käytetyt laadukkaat sisustusmateriaalit parkettilattioista keittiön ja kylpyhuoneen pintoihin. ”Avokeittiöt on toteutettu vaalein pinnoin. Astianpesukoneet on osassa asunnoista nostettu hieman lattiatasoa korkeammalle, mikä tuo merkittävää mukavuutta kokkaushetkiin.” Artemiksen sisustusvastaava Birgitta Väyrynen kertoo.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_a10_olohuone.jpg

Uusien kotien ikkunoista avautuu upeat maisemat vehreälle sisäpihalle ja ympäröivään luontoon. Kuva asunnosta A10.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_a10_parveke.jpg

Lasituksen ansiosta parveketta voi huoletta käyttää ympäri vuoden. Kuva asunnosta A10.

Tyylikkäät kylpyhuoneet

Artemiksen uusien kotien herkkuihin lukeutuvat selkeälinjaiset modernit kylpyhuoneet. Lisäksi osassa asunnoista on ihanat, omat saunat. Artemiksen sisustusvastaava Birgitta Väyrynen on valinnut pesuhuoneisiin tyylikkäät materiaalit lattialaatoista aina kaapinvetimiin. ”Pyykkihuoltoa on mietitty jo suunnittelupöydällä, sillä kaikkiin koteihin on jätetty tilavaraus pesutornille”, Väyrynen kertoo. Viihtyisyyden viimeistelee mukavuuslattialämmitys.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_a8_kylpyhuone.jpg

Raikkaan ilmeen viimeistelee suuri seinään kiinnitetty peili. Kuva asunnosta A8.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_a10_kylpyhuone.jpg

Artemiksen kylpyhuoneissa on tilaa ja tyyliä. Kuva asunnosta A10.

Suojaisa korttelipiha ja loistavat yhteistilat


Artemiksen pihapiiri tarjoaa mukavaa puuhaa kaikenikäisille. Asukkaiden ilona on tulevaisuudessa mm. kotikorttelin oma petankkikenttä sekä loistavat säilytystilat pyörille. Myös kulkuväylät pihalla on suunniteltu erityisen fiksusti.

”Artemis asettuu kerrosta ylemmäs katutasosta, mikä antaa koteihin ja pihapiiriin suojaa”, myyntipäällikkö Johanna Angelvirta kuvailee.

Artemikseen on helppo kotiutua, sillä kotitalon yhteistiloista löytyy monia asumista helpottavia ratkaisuja, kuten hyvin varusteltu pesutupa kuivaushuoneineen. Asukkaiden toiveiden mukaan suunniteltu kerhohuone sopii monenlaiseen käyttöön, niin lastenkutsuille kuin kokoustilaksi. Autopaikkoja Artemiksesta löytyy jokaiseen tarpeeseen, niin erikseen myytäviä katospaikkoja kuin vuokrattavia tolppapisteitä.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/sisustus_artemis_kerhotila.jpg

Asukkaiden toiveiden mukaan suunniteltu kerhohuone sopii monenlaiseen käyttöön, niin lastenkutsuille kuin kokoustilaksi.

Uudenraikas Asola

Vauhdilla uudistuvasta Asolasta löytyy jo nyt kaikki mukavan elämän eväät kauppoineen ja kahviloineen. Vain kivenheiton päässä avautuvat Korson ja Koivukylän kattavat palvelut. Asolan valtiksi voidaan laskea myös turvallisuus, mikä ilmenee mm. loistavina kevyenliikenteenväylinä. Löytyypä läheltä Peijaksen sairaalakin.

Artemiksen uusissa kodeissa arki rullaa, sillä Rekolan juna-asema asettuu vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän tarjoten nopean yhteyden niin Tikkurilaan ja Helsingin keskustaan kuin lentokentälle.

Vapaapäiville naapurusto tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja upeita ulkoilumaastoja. Pakkaa eväskori ja suuntaa Sipoonkorven kansallispuistoon tai hyppää pyörän selkään ja polkaise Hiekkaharjun suunnalle tunnelmallisten viljelypeltojen varsille.

siteassets/yleiset/naapurustoartikkelit/vantaa/bonava-sipoonkorpi-64.jpg

Sipoonkorven kansallispuiston tunnelmaa.

Asolasta muodostuu lähivuosien aikana raikkaan nuorekas ja moderni kotipaikka, joka sopii hyvin niin ensiasunnon ostajille kuin omakotitalosta muuttavalle varttuneemmalle väelle. Uudiskohteessa remonttihuolet tai pihatyöt eivät rasita mieltä ja energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Artemiksen lähiympäristö valmistuu pian siirtäen työmaat kauemmas, joten nyt on oiva hetki tarttua tilaisuuteen. Vantaan Artemiksessa on jäljellä vielä muutama tyylikäs koti. Tutustu ja ihastu.