Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tikkurila. Täältä löydät uudet asunnot Tikkurilassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Tikkurila

Kuvaus

Myytävät asunnot Tikkurilassa

Vantaan Tikkurila kutsuu viihtymään hyvälle kotipaikalle. Tikkurilan suuraluetta voidaan kuvailla Vantaan hermokeskuksena. Suomen kolmanneksi vilkkaimman rautatieaseman katveessa asutaan, liikutaan, harrastetaan ja nautitaan elämästä. Uudet myytävät asunnot tarjoavat siis huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa.

Tikkurilan myytävät asunnot on suunniteltu vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Laatu, esteettömyys, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Sen lisäksi me Bonavalla haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on tehokkaasti käytetty ja kodin toiminnallisuus huomioitu. Valitse omaksesi upea uudiskohde Tikkurilasta.

Myytävät asunnot Tikkurilassa

Uudiskohteet Tikkurilassa

Tikkurilan suuraluetta voidaan kuvailla Vantaan hermokeskuksena. Suomen kolmanneksi vilkkaimman rautatieaseman katveessa asutaan, liikutaan, harrastetaan ja nautitaan elämästä. 

Bonavan uudiskohteet Tikkurilassa sijaitsevat Koivuhaassa. Koivuhaka sijaitsee aitiopaikalla, sillä naapurustosta hurauttaa nopeasti niin autolla, julkisilla kuin polkupyörälläkin sekä Tikkurilan keskustan että kauppakeskus Jumbon monipuolisien palveluiden ääreen. Koivuhaan myytävät asunnot sijoittuvat viihtyisästi lähelle luontoa vehreiden lenkkipolkujen ja harrastusmahdollisuuksien avautuessa lähes kotiovelta. Aktiivisen päivän jälkeen on ihana rentoutua taloyhtiön pihasaunan löylyissä. 

Tutustu parin kilometrin päässä Tikkurilan asemalta sijaitsevaan Hiekkaharjun Hillaan tai Koivuhaan luonnonläheisiin maisemiin kohoavan Kukonaskeleen tarjontaan. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Myytavat-asunnot_tikkurila_vantaa_jumbo_kaikki021sp.jpg

Kauppakeskus Jumbo

Uudiskohde Tikkurilasta on huoleton ja turvallinen valinta

Valitse omaksesi uusi asunto Tikkurilasta ja heitä hyvästit remonttihuolille. Uudisasunto on turvallinen ja huoleton valinta monin tavoin. Toimivat ja hyvin varustellut yhteistilat sekä arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä ovat vain pintaraapaisu kerrostaloasumisen eduista.

Uusi asunto Tikkurilassa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt ovat merkittäviä.

Tikkurila kulkuyhteyksien solmukohdassa

Lähiliikenteen solmukohtana Tikkurilasta käsin liikkuu näppärästi niin eri puolille Vantaata kuin Helsingin keskustaankin. Tikkurilan asema on yksi Suomen vilkkaimmista. Kahdeksan eri junalinjaa, mukaan lukien lentokenttäjunat, pysähtyvät asemalla, minkä vuoksi Tikkurilassa voi helposti asua ilman autoakin. Bonavan uudet myytävät asunnot asettuvat ihanteellisesti juna-aseman lähelle kattavien palveluiden kupeeseen. Lisäksi aivan naapuriin Tikkurilantielle on päätetty rakentaa pikaraitiotie. Ratikalla voidaan näillä näkymin huristella jo vuonna 2029.

Lähipalvelut kävelyetäisyydellä

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Tikkurilassa asettuvat loistopaikalle keskustan palveluiden kainaloon. Marketit, apteekki ja posti löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Juna-aseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus Dixi pitää sisällään päivittäistavarakauppojen lisäksi kattavan valikoiman palveluita kampaamoista kuntosaliin. Kauppakeskus Tikkurin kahvilat, ravintolat, muodin- ja vapaa-ajan liikkeet tuovat niin ikään sujuvuutta arkeen. Tikkurilan kirjasto tunnetaan paikallisten yhteisenä olohuoneena.

Tikkurila hurmaa koko perheen

Tiedekeskus Heureka jakaa oivaltamisen iloa ja tutustuttaa tieteeseen ja taiteeseen hauskasti kokeilemisen kautta. Vuorovaikutteiset näyttelyt, planetaario ja erilaiset tapahtumat viihdyttävät kaikenikäistä yleisöä. Tikkurilasta on matkaa Heurekaan alle kilometri.

Tikkurila-festivaali tuo Hiekkaharjun urheilukentälle ajankohtaisia artisteja kesäiseen tapahtumaan. Tikkurilan kirjastolla järjestetään niin ikään tapahtumia kaiken ikäisille. Löytyypä uudistetusta kirjastosta myös kirjastomummo ja -vaarikin, joiden kanssa lapset voivat leikkiä ja pelailla.

Legendaarinen Bio Grand tarjoilee kattavan valikoiman elokuvia uutuuksista aina lastenfilmeihin. 50-lukua henkivässä teatterissa tunnelma on nostalginen ja välitön. Liki satavuotiaan navettarakennuksen ylisille rakennetulla kesäteatteri Vantaan Näyttämöllä sukelletaan teatteritaiteen, oopperan ja baletin maailmaan. Valitse omaksesi uusi koti Tikkurilasta ja tutustu lähiseudun hurmaaviin koko perheen aktiviteetteihin.

Treenaten ja luonnosta nauttien Tikkurilassa

Tikkurila tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet harrastuksille. Tikkurin urheilupuistoon kuuluu jäähalli, kaksi tekonurmikenttää, uimahalli sekä urheilutalo. Lajivalikoimaan lukeutuvat muun muassa koripallo, lentopallo, salibandy, paini, voimailu ja nyrkkeily. Bonavan myytävät asunnot Tikkurilassa asettuvat kävelymatkan päähän urheilupuistosta. Tämän lisäksi Tikkurilasta löytyy useampi kuntosali, joista yksi on auki kellon ympäri.

Myytavat_Asunnot_vantaa_keravanjoki_matari_1200x800.jpg
Keravanjoen

Vantaanjoen ja Keravanjoen varren ulkoilumaastot kutsuvat nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Sipoonkorven kansallispuiston suot, metsät ja kulttuurimaisemat löytyvät niin ikään vain kolmen kilometrin päästä. Tikkurilan keskuspuistoa hoitavia kesälampaita pääsee ihailemaan kahdelta katselupaikalta aitauksen etelä- ja länsipuolelta. Perheen pienimpien iloksi lampaita saa syöttää ruoholla katselupaikan aidan rakosista.

Monien mahdollisuuksien Tikkurila

Tikkurila tunnettiin markkinapaikkana jo 1500-luvulla, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kappalemittana kymmenen nahan nippua. Turun ja Viipurin välinen vanha Kuninkaantie kulki aikanaan Tikkurilan kautta, mutta alue säilyi harvaan asuttuna Helsingin pitäjän takamaana 1800-luvun loppupuolelle asti. Vuonna 1862 alkoi tapahtua, kun Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie otettiin käyttöön, ja Tikkurilaan rakennettiin asema. 

Tänä päivänä Tikkurilan Rautatieasema on yksi Suomen vilkkaimmista. Vuonna 2015 vanha asema sai uuden elämän, kun uusi asemakeskus Dixi valmistui. Tikkurilasta löytyvät kaikki huolettoman asumisen eväät ja herkut ihan kotikulmilta lähipalveluineen ja luonnonläheisine ympäristöineen. Tervetuloa uuteen kotiin ja mukavaan naapurustoon Vantaan Tikkurilaan.

Ensimmäiseksi kodiksi uudisasunto Tikkurilasta

Tikkurilan myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Laadukas asunto uudessa kerrostalossa on aina turvallinen valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen tyylin viidestä upeasta vaihtoehdoista. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Tikkurilasta.

Uudiskohde Tikkurilasta on vetovoimainen sijoitus

Bonava-kodit rakennetaan asuntosijoittamisen kannalta ihanteellisille paikoille kasvukeskuksiin. Tikkurilan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvän Tikkurilan ytimeen. Pääkaupunkiseutu houkuttelee niin opiskelijoita kuin työvoimaa, minkä vuoksi asukkaat sijoitusasuntoon on helppo löytää.

Toimivat julkisen liikenteen yhteydet sekä kattava kevyen liikenteen reitistö tekevät Tikkurilasta vetovoimaisen asuinalueen. Kehittyvät lähipalvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet vetoavat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uudisasunto Tikkurilasta onkin mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja kehittyvien palveluidensa ansiosta. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme valitse omaksesi uusi asunto Tikkurilasta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58