amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteen Vantaa Tikkurilassa

Vantaan Tikkurila kutsuu viihtymään hyvälle kotipaikalle. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Tikkurilasta.

Myytävät asunnot ja uudiskohteen Vantaa Tikkurilassa

Vantaan Tikkurila kutsuu viihtymään hyvälle kotipaikalle. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Tikkurilasta.

Tikkurila tarjoaa urbaania pikkukaupungin tunnelmaa

Tikkurila tunnettiin markkinapaikkana jo 1500-luvulla, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kappalemittana kymmenen nahan nippua. Turun ja Viipurin välinen vanha Kuninkaantie kulki aikanaan Tikkurilan kautta, mutta alue säilyi harvaan asuttuna Helsingin pitäjän takamaana 1800-luvun loppupuolelle asti. Vuonna 1862 alkoi tapahtua, kun Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie otettiin käyttöön, ja Tikkurilaan rakennettiin asema.

Tänä päivänä Tikkurilan Rautatieasema on yksi Suomen vilkkaimmista. Vuonna 2015 vanha asema sai uuden elämän, kun uusi asemakeskus Dixi valmistui. Tikkurilasta löytyvät kaikki huolettoman asumisen eväät ja herkut ihan kotikulmilta lähipalveluineen ja luonnonläheisine ympäristöineen.

Tervetuloa uuteen kotiin ja mukavaan naapurustoon Vantaan Tikkurilaan!

Myytävät asunnot ja uudiskohteen Vantaa Tikkurilassa

Kotikortteli Vantaan Tikkurilassa

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteen Vantaa Tikkurilassa

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)