Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vantaa Tikkurila Jokiniemi Vanilja

Loppuunmyyty

Vantaan Vanilja

Koteja Tikkurilan palvelujen kupeessa

Tontin omistus:
Oma
Kuvaus

Koteja Tikkurilan palvelujen kupeessa

Vantaan Vanilja on myyty loppuun, mutta Tikkurilan Koivuhaassa on jäljellä vielä laadukkaita Bonava-koteja. Tutustu Vantaan Kukonaskeleeseen ja löydä unelmiesi koti vehreästä naapurustosta.

Asunto Oy Vantaan Vaniljan uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla Tikkurilan keskustan kainalossa ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Uudet kodit asettuvat omalle tontille jo aiemmin valmistuneiden sisarusten, Vantaan Kanelin, Inkiväärin ja Kardemumman, naapuriin kutsuvalle ja vehreälle asuinalueelle. Täältä on helppo piipahtaa kaupoille ja kirjastoon tai lähteä lenkille ja elokuviin. Turvallinen ja luonnonläheinen naapurusto junaradan rauhallisemmalla puolella, pientaloasutuksen kupeessa puhuttelee niin nuoria ensiasunnon ostajia, lapsiperheitä kuin huoletonta asumista kaipaavaa varttuneempaakin väkeä.

Vanilja kutsuu viihtymään

Uudet kodit on suunniteltu asukkaita ja mukavaa elämää silmällä pitäen. Kaikista Vantaan Vaniljan kodeista löytyy lasitettu parveke, osasta myös oma sauna. Yhteinen korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä pihasaunoineen tuo asumiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat Vaniljan asukkaille fiksun mahdollisuuden, sillä saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ja maksat vain sen käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät omalta kotipihaltasi.

Kuvat

Asuntojen linjakkaat sisustusratkaisut luovat ylevyyttä ja viihtyisyyttä pienempiinkin asuntoihin. Sisustusratkaisut tukevat muunneltavuutta, joten asukkaat voivat pienin toimin muuttaa kalustusta tai säilytystilojen ratkaisuja omien toiveidensa mukaisiksi.

Jesse Anttila, Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.