Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Vanilja

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Uusia asuntoja Tikkurilan juna-aseman kainaloon

Myynnissä muuttovalmiita uusia asuntoja loistopaikalla Vantaan Tikkurilaan. Viihtyisän naapuruston viimeistelleen Vaniljan kodit asettuvat vain kivenheiton päähän Tikkurilan keskustan palveluista.

Asunto Oy Vantaan Vaniljan uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla Tikkurilan keskustan kainalossa ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Uudet kodit rakennetaan omalle tontille jo aiemmin valmistuneiden sisarusten, Vantaan Kanelin, Inkiväärin ja Kardemumman, naapuriin kutsuvalle ja vehreälle asuinalueelle. Täältä on helppo piipahtaa kaupoille ja kirjastoon tai lähteä lenkille ja elokuviin. Turvallinen ja luonnonläheinen naapurusto junaradan rauhallisemmalla puolella, pientaloasutuksen kupeessa ja lähellä luontoa puhuttelee niin nuoria ensiasunnon ostajia, lapsiperheitä kuin huoletonta asumista kaipaavaa varttuneempaakin väkeä. Tervetuloa kotiin.

Vanilja kutsuu viihtymään

Uudet kodit on suunniteltu asukkaita ja mukavaa elämää silmällä pitäen. Kaikista Vantaan Vaniljan kodeista löytyy lasitettu parveke, osasta myös oma sauna. Yhteinen korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä pihasaunoineen tuo asumiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat Vaniljan asukkaille fiksun mahdollisuuden, sillä saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ja maksat vain sen käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät omalta kotipihaltasi. Jos näet itsesi ja perheesi osana tätä viihtyisää kotipaikkaa, kerro kiinnostuksestasi ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
40 - 68 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
95 550 - 140 950 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun

Katso myös

Kuvat

Asuntojen linjakkaat sisustusratkaisut luovat ylevyyttä ja viihtyisyyttä pienempiinkin asuntoihin. Sisustusratkaisut tukevat muunneltavuutta, joten asukkaat voivat pienin toimin muuttaa kalustusta tai säilytystilojen ratkaisuja omien toiveidensa mukaisiksi.

Jesse Anttila, Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Uusia koteja ihan aseman vieressä

Vantaan Vaniljan tyylikkäät Bonava-kodit asettuvat huippupaikalle Tikkurilan palvelujen kainaloon. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet tekevät elämästä Jokiniemessä huoletonta.

Tutustu uuden kotisi naapurustoon