Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Vanilja

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Uusia asuntoja Tikkurilan juna-aseman kainaloon

Myynnissä muuttovalmiita uusia asuntoja loistopaikalla Vantaan Tikkurilaan. Viihtyisän naapuruston viimeistelleen Vaniljan kodit asettuvat vain kivenheiton päähän Tikkurilan keskustan palveluista.

Asunto Oy Vantaan Vaniljan uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla Tikkurilan keskustan kainalossa ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Uudet kodit asettuvat omalle tontille jo aiemmin valmistuneiden sisarusten, Vantaan Kanelin, Inkiväärin ja Kardemumman, naapuriin kutsuvalle ja vehreälle asuinalueelle. Täältä on helppo piipahtaa kaupoille ja kirjastoon tai lähteä lenkille ja elokuviin. Turvallinen ja luonnonläheinen naapurusto junaradan rauhallisemmalla puolella, pientaloasutuksen kupeessa puhuttelee niin nuoria ensiasunnon ostajia, lapsiperheitä kuin huoletonta asumista kaipaavaa varttuneempaakin väkeä. Tervetuloa kotiin.

Vanilja kutsuu viihtymään

Uudet kodit on suunniteltu asukkaita ja mukavaa elämää silmällä pitäen. Kaikista Vantaan Vaniljan kodeista löytyy lasitettu parveke, osasta myös oma sauna. Yhteinen korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä pihasaunoineen tuo asumiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat Vaniljan asukkaille fiksun mahdollisuuden, sillä saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ja maksat vain sen käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät omalta kotipihaltasi. Jos näet itsesi ja perheesi osana tätä viihtyisää kotipaikkaa, kerro kiinnostuksestasi ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle. Toimi nopeasti, sillä näitä koteja on jäljellä enää muutama.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
5
Pinta-ala
67 - 68 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
131 300 - 140 950 €

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun

Katso myös

Kuvat

Asuntojen linjakkaat sisustusratkaisut luovat ylevyyttä ja viihtyisyyttä pienempiinkin asuntoihin. Sisustusratkaisut tukevat muunneltavuutta, joten asukkaat voivat pienin toimin muuttaa kalustusta tai säilytystilojen ratkaisuja omien toiveidensa mukaisiksi.

Jesse Anttila, Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Toteuta sisustushaavesi Vaniljassa

Vantaan Vaniljan Bonava-kodeissa on tilaa toteuttaa sisustushaaveet. Katso, miltä Vanilja kaksiot ja kolmiot näyttäisi sisustettuina.

Uusia koteja ihan aseman vieressä

Vantaan Vaniljan tyylikkäät Bonava-kodit asettuvat huippupaikalle Tikkurilan palvelujen kainaloon. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet tekevät elämästä Jokiniemessä huoletonta.

Tutustu Tikkurilan naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16