Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Viihtyisä kulma-asunto huippupaikalta

Myynnissä kaunis 49,5-neliöinen kaksio. Tässä kodissa on lasitettu parveke aamuaurinkoon ja upeat näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Vaniljan asunto A 17 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle lähelle luontoa ja Tikkurilan palveluja. Tämä neljännen kerroksen koti sopii niin sinkulle, sijoittajalle kuin pariskunnalle.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Vaniljan uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja.  Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. (Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.)

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi piilossa tilaa säästävien liukuovien takana. Kotoisa olohuone tarjoilee monia mahdollisuuksia erilaisille sisustuksille eheän seinäpinnan ansiosta. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Kodin helmi on tilava keittiö, jossa ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan tarjoillen huikeat näkymät Winterinmäelle. Makuuhuoneeseen mahtuu nätisti parisänky ja kampaus- tai työpöytä. Vaatesäilytys hoituu kätevästi omassa vaatehuoneessa.

Pesutilat

Pesuhuoneeseen on käynti eteisestä, mikä helpottaa lapsi- ja koiraperheiden arjen pyöritystä. Tilavassa pesuhuoneessa on tyylikäs suihkukaappi, pyykkikaappi sekä varaus pesukoneelle. Pyyhkeiden ja pesutarvikkeiden säilytys hoituu kätevästi kaapissa runsaan laskupinnan lisätessä viihtyisyyttä.

Moderniin pesuhuoneeseen on lattialaataksi valittu harmaa 10x10cm laatta, jossa on kiveä muistuttava eläväinen pinta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen säilytystilan kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Tyylikkäät pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tähän kotiin on valittu lattiaksi kaunis vaaleanharmaa haapaa muistuttava laminaatti tuomaan pehmeyttä ja lämpöä säilyttäen yleisilmeen samalla raikkaana. Elfan säilytysjärjestelmä takaa muunneltavuudellaan monipuoliset ja tilavat säilytysmahdollisuudet. Liukuovet ovat melamiinia ja peiliä. Keittiön yleisilme on pidetty modernina valitsemalla sinne satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan kiiltävä valkoinen laatta. Työtasoksi on valittu vivahteikas tummanharmaa laminaattitaso. Keittiöstä löytyvät AEGn laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vanilja rakentuu muutoin valmiiseen pihapiiriin tarjoten kaikki mukavan asumisen herkut. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee kerhotila, ulkovälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Arvio hoitovastikkeesta ja pääomavastikkeesta

Tämän asunnon hoitovastikearvio on 193,05€/kk. Arvio pääomavastikkeelle ensimmäiselle kahdelle vuodelle on 144,90€/kk ja kolmannesta vuodesta alkaen 749,70€/kk.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.