Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Vantaan Kukonaskel

Myytavat_asunnot_Kukonaskel_julkisivu_paakuva.jpg

Muutto: keväällä 2020

Tervetuloa uuteen kotiin sympaattiseen naapurustoon

Suunnittelemme uusia asuntoja Vantaan Tikkurilan palvelujen kainaloon ja lähelle luontoa. Vantaan Kukonaskeleen uudet kodit asettuvat hyvälle paikalle ystävälliseen naapurustoon.

Asunto Oy Vantaan Kukonaskel tuo Vantaan Tikkurilaan moderneja kerrostaloasuntoja, jotka sopivat niin sinkuille, sijoittajille, pariskunnille kuin perheille. Uusien kotien huolella suunniteltavat pohjaratkaisut pistävät arjen rullaamaan. Lasitetulle parvekkeelle on mukava sisustaa ihana viherhuone ja kutsua ystävät vaikkapa kodikkaalle sunnuntaibrunssille. Kukonaskeleen asuntovalikoimasta löytyy niin tehokkaita yksiöitä ja kaksioita kuin isompia läpitalonhuoneistoja. Osa asunnoista on uudenlaisia muunneltavia Duo-koteja, mikä tarkoittaa sitä, että voit yhdistää vierekkäiset asunnot isommaksi kokonaisuudeksi. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Moderni videovalvottu ja vakuutettu varastoratkaisu puolestaan mahdollistaa juuri sopivankokoisen varastotilan vuokraamisen omasta kotitalosta tai esimerkiksi mökkipaikkakunnalta.

Onni on oma koti ja mukava naapurusto

Vantaan Kukonaskeleen upea uudiskohde tarjoaa huoletonta ja turvallista asumista luonnonläheisessä ja perheystävällisessä ympäristössä. Pue lenkkarit jalkaan ja pyrähdä kotiovelta ulkoilemaan, lasten kanssa leikkimään tai koiran kanssa lenkille Keravanjoen varteen. Kukonaskeleen turvallinen ja suojaisa sisäpiha tarjoilee paikkoja touhuamiselle ja rentoutumiselle. Asukkaiden yhteinen pyykkitupa pistää arjen rullaamaan pihasaunan ja kerhohuoneen tarjoillessa tunnelmallista yhteisöllisyyttä. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Asumisen oivalluksia tarjoilee mm. kotitalosta löytyvä Postin SmartPost-automaatti, jonka avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja vuorokauden ympäri. Kukonaskeleen tontilla alkaa tapahtua arviolta loppuvuodesta 2018.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
23 - 75 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
73
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
64 561 - 119 722 €
Talotyyppi
Kerrostalo

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Valo kohtaa kauniit pinnat

Sisustusvastaavan vinkit Kukonaskeleen sisustukseen Lue lisää

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Uusia koteja lähellä luontoa

Onni on oma koti luonnon ja lenkkipolkujen äärellä. Valoisat uudiskohteet asettuvat hyvälle paikalle lähelle Jumboa ja Tikkurilan kattavia palveluja. Katso video.