Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Helmililja

Myytävät asunnot Vantaa Tikkurila Helmililja

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: toukokuu 2020

Valitse uusi laatukoti eloisasta naapurustosta

Nyt myynnissä uusia koteja Kultarikonpuiston elämää sykkivään kotikortteliin. Helmililjan uudet kodit kutsuvat hyvälle paikalle Tikkurilan palvelujen äärelle.

Asunto Oy Vantaan Helmililja tuo odotettuja uusia koteja hyvälle paikalle Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien kulkuyhteyksien kupeeseen. Omalle tontille rakennettava uudiskohde viimeistelee Kultarikonpuiston viihtyisän kotikorttelin kahdella viisikerroksisella kotitalolla. Huoneistovalikoimasta löytyy niin tehokkaita kaupunkikoteja kuin hulppeita perheasuntoja. Osassa kodeista on omat saunat, osassa tilavat parvekkeet. Kaikkiin koteihin tulee miellyttävä lattialämmitys. Ikkunoista avautuu upeita näkymiä viereisen pientaloalueen yli. Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi jokaisen kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit halutessasi valita lisähintaisista vaihtoehdoista toisenlaisen tyylin. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä vastaavaa ei ole alueelle lähivuosina tiedossa.

Kultarikonpuiston kotikortteli

Kultarikonpuiston kotikortteli tunnetaan iloisena ja lämminhenkisenä kotipaikkana, jossa luonto lenkkipolkuineen ja hiihtolatuineen aukeaa lähes kotiovelta. Turvallinen ja suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään, rentoutumaan ja vaihtamaan kuulumisia naapureiden kanssa. Omasta kotitalosta löytyy hyvät varastotilat niin urheiluvälineille kuin lastenvaunuille. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan niin ikään omassa kotikorttelissa ja pyykkihuolto hoituu naapuritalo-Tiukutertussa. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen parkkihalliin.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Toukokuu 2020
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
5
Pinta-ala
73 - 106 m²
Huoneita
3 - 4
Koteja yhteensä
53
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
137 100 - 305 600 €

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Tikkurilan naapurustoon

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16