Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Ylimmän kerroksen saunallinen kolmio

Oman saunan löylyt, hulppeat parvekkeet ja toiminnallinen pohjaratkaisu pitävät huolen, että tässä kodissa on helppo viihtyä. 75,5-neliöinen kolmio huolettomasta uudiskohteesta on fiksu valinta.

Nappaa omaksesi tämä ylimmän kerroksen helmi. Vantaan Tiukutertun asunnossa A24 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Kodikasta luksusta

Tähän kotiin ei voi olla ihastumatta. Olohuoneen ja keittotilan viihtyisä yhdistelmä saa luonnonvaloa isoista ikkunoista kahdesta ilmansuunasta. Keittotilassa on kotikokin iloksi runsaasti laskupintaa, kahdet kylmälaitteet ja erinomaiset säilytystilat. Yhteistilojen viihtyisyyden kruunaavat lattialämmitys ja hulppea lasitettu parveke ilta-aurinkoon. Molemmissa makuuhuoneissa on omat säilytystilat liukuovin. Lisäksi eteisen yhteydessä on kätevä vaatehuone. Päämakuuhuoneen yhteydessä on viihtyisä eteläparveke.

Pesutilat ja sauna

Pesuhuoneessa on tyylikäs suihkuseinä sekä runsaasti laskupintaa. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Pyykkihuollolle on varattu hyvä tila erillis-wc:n yhteydestä.

Koti makusi mukaan

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan. Sisustusvastaavamme on koonnut avuksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi lattiavaihtoehdon, työtasojen materiaalit, pesuhuoneen laatat, kaapistojen vetimet ja muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee pesula ja kuivaushuone sekä naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto. Lisäksi oman kotitalon yhteistiloihin tulee kätevä Smartpost-automaatti, jonka avulla paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa kellon ympäri. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Myös pyörille varataan hyvät paikat. Rauhallinen ja suojaisa pihapiiri kutsuu viihtymään, leikkimään ja oleskelemaan.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.