Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vermonniityn kotikortteli

Myytävät asunnot Espoo Vermonniitty

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Tervetuloa Vermonniityn kotikortteliin Leppävaaraan

Leppävaaran Vermonniityssä uusi ja vanha kohtaavat kutsuvalla tavalla. Naapurustossa on aistittavissa historian siipien havinaa: kartanomiljöötä, legendaarinen ravirata ja urbaanin huoletonta asumista

Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Vermonniityn uusi kotikortteli asettuu hyvälle paikalle lähelle luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Sijainti Kehä I:n ja Turunväylän tuntumassa takaa erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan. Naapurustosta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Uudet Bonava-kodit rakennetaan puistoalueeseen rajautuvalle tontille poikkeuksellisen väljästi ja ilmavasti. Tontilla virtaava Monikonpuro taimenineen tuo asumiseen ihastuttavan pikantin lisävivahteen.

Vermonniitty kutsuu uuteen kotiin

Vermonniityn uuteen kotikortteliin muotoutuu viihtyisä hyvinvointipiha oleskelu-, leikki- ja kuntoilupaikkoineen, jossa aikuiset ja lapset voivat puuhata ja treenata rinnakkain. Taloyhtiöön tulee lisäksi monitoiminen kuntoilutila asukkaiden yhteiseen käyttöön. Myös tunnelmalliselle Monikonpurolle suunnitellaan mukavia yhteisiä tiloja sekä viehättäviä siltoja ja laitureita. Uudiskohteista ensimmäiset, Espoon Päivänkorento ja Espoon Lähde, ovat jo valmiita ja myyty loppuun. Virranvälkkeen ja Osmankäämin huolettomat Bonava-kodit ovat myynnissä ja rakenteilla.

Kuvat

Naapuruston faktat

3 km
urheilupuistoon
1,3 km
Selloon
400 m
lähikauppaan
1,5 km
elokuvateatteriin
13 min
junalla Helsinkiin
700 m
Vermoon

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Vermonniityn kotikortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.

Tutustu esittelyasuntoon

Virranvälkkeen modernit kodit ovat sisustajan unelma. Inspiroidu ja löydä haaveidesi koti Vermonniitystä.

Tutustu esittelyasuntoon

Virranvälkkeen modernit kodit ovat sisustajan unelma. Inspiroidu ja löydä haaveidesi koti Vermonniitystä.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16