Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Vermonniityn kotikortteli

Myytävät asunnot Espoo Vermonniitty

Naapurusto

 • Shoppaile lähellä

  Vermonniityn uuden kotikorttelin naapurustossa on valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut monipuolisine palveluineen. Kotikorttelin naapurustosta löytyy päivittäistavarakauppa, ja lisää palveluja on tulossa uudisrakentamisen myötä. Hatsinanpuiston alueelle muotoutuu viihtyisä keskustakortteli kauppoineen ja palveluineen. Leppävaaraan ja kauppakeskus Selloon on matkaa vain noin kilometri, mikä taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen.

 • Liiku ja nauti luonnosta Leppävaarassa

  Luonnonläheisellä alueella on runsaasti puistoja sekä liikunta- ja leikkipaikkoja, jotka yhdistyvät toisiinsa pyörä- ja kävelyteiden avulla. Muutaman kilometrin säteellä on Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano sekä Leppävaaran urheilupuisto, jossa on uimahalli ja maauimala. Monikonpuro taimenineen tuo asuinalueelle oman viehättävän ja pikantin ilmeensä.

 • Kulkuyhteydet

  Vermonniityn kotikortteli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella rajautuen lännessä Kehä I:een, idässä Vermoon ja etelässä Turunväylään. Juna vie Helsingin keskustaan 13 minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku välin kaukojunat. Keskeinen sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös muualle päin pääkaupunkiseutua. Kulkuyhteydet parantuvat entisestään Perkkaantiellä pysähtyvän Raide-Jokerin myötä.

 • Koulut ja päiväkodit

  Espoon Vermonniityn asukkaat voivat asettua uuteen kotiin, uusille kotikulmille ja mukavaan naapurustoon ihanan huoletta, sillä kävely- ja pyöräilymatkan päästä löytyvät sekä päiväkodit että koulut. Pääkaupunkiseudun alueelta löytyy lisäksi lukuisia muita monipuolisia opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin. Tutustu myös naapurustossa sijaitsevaan Perkkaan asukaspuistoon, joka on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille ja koululaisille.

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella